jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

in tha big city!

Kategori: Allmänt

Det finns visst datorer även i Sthlm...=)

Eskilstuna va super, Liam trivdes som fisken.. Lotta och Mats (som vi bodde hos) har en hund som heter Vera och Liam va helt såld.. Han har dessutom kärt sig att säga vovve, även om de låter mer som booove. Han kan även säga tutte och pappa.. Mamma har han ju sagt ett tag nu;)
Tillbaka till eskilstuna.. Liam badade ca 2 ggr varje dag, antingen i en vedeldad pool eller i deras superstora jacuzzi. Som en liten fisk (bilder kommer senare)!
De blev en hel del shopping innan vi tog tåget i fredags och åkte till sthlm.
Tack Lotta o Mats för en supertrevlig snabbvisit=)

Här har vi det super, igår mötte vi upp Mimmie som jag inte har sett på 3 år o de blev så mycket känslor så jag började tjuta.. De blev i alla fall en helväll me kinamat och en dunk rödvin, en massa minnen o många skratt=)

Idag har familjen varit å stan och shoppat lite, lr de va mest jag som shoppade sen hamnade vi mitt i Glamour stiletto run, där ett antal tjejer tävlar om att vinna 100 000 kr genom att springa 100 meter i högklackat på så kort tid som möjligt.. helt sjukt, tjejen som vann sprang på 16 sekunder!
Träffade på lite vimmebybor, crille o sara som skulle på semester till egypten imorgon.
va även och hälsade på Marex på Gant, därefter till Scandic på ett glas vin innan vi åkte hem hit och lagade lite mat o nattade lilleman.

Nu ligger vi i soffan och äter godis, mimmie har precis åkt hem för att fixa iordning sig för en helkväll på stureplan. jag funderade på att följa med men vi ska nog till kusinen i åkersberga imorgon o då vill jag vara pigg!

Kommentarer

  • syster säger:

    Härligt! Saknar er (nåja, mest Liam kanske) och har ägnat i princip hela veckan åt att ha jobbångest. Hälsa Mimmie och Natali m familj!

    2008-08-10 | 10:40:19
  • charlotte säger:

    fan inte dålit att stöta ihop med CW sådär hux flux... hahaaaa

    2008-08-10 | 22:03:41

Kommentera inlägget här: