jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

jaha..

Kategori: Allmänt

Vi har fått reda på att de ska varslas på jobbet, jag undrar hur de fungerar när man är inhyrd, tar de dem först eller är de kontrakt skrivet på hur länge man ska vara??
Skulle va så typiskt om man inte få vara kvar men jag är ju anställd utav manpower så de är ju upp till dem att hitta ngt annat åt mig..
Det spekuleras en hel del!
Imorgon ska jag ha möte med Manpower
We will see!!

Systers bil har pajjat idag så Tobbe får komma o hämta oss efter jobbet, det är dessutom snöoväder o de gör ju inte saken bättre!!
Hoppas att någon som kan, kan hjälpa henne att bogsera annrs blir de att vi okunniga får rycka in o då kan de gå hur som helst!

Har mailat hotellet i Thailand idag för att se om de har spjälsängar till uthyrning, känns som att de kan vara bra för lilleman far runt en del i sängen ska ni veta. Ibland får man leta efter honom o hittar han då längst ner i sängen under alla mjukisdjur eller oxå på tvären med benen hängandes ut genom spjälerna.. vildingen=)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: