jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

I no nothing..

Kategori: Allmänt

Fick inte reda på så mycket om Liams dagisplats igår, det visade sig att Tobbe hade ringt till statskontoret och frågat hur de såg ut med plats till Liam o då hade de skickat ett brev till oss igår så antagligen finns e hemma idag när jag kommer hem.
Vi hade sökt från första januari men får inte plats fören 1 mars, så åt hellskotta med att man är garanterad en plats efter 4 månader från de att man söker.. Tur att man har föräldradagar kvar att ta utav!
Det är i alla fall ett nyöppnat dagis, Tobbe trodde att de skulle öppna upp i Mars och de har väl både sin för och nackdelar..
Fördelarna är väl bla att de kanske är nya o fräsha lokaler o så klart att de ligger nära oss och folkets park. Nackdelarna kan ju vara att personalen inte har jobbat ihop tidigare o inte är inarbetade med varandra.. o så kan man ju inte gå dit innan o kolla in stället o träffa alla.. Men men, de blir nog bra tillslut men de är klart att man oroar sig lite. Det är ju ändå där som vi ska lämna våran son 5 dagar i veckan, de kommer ju säkerligen att träffa honom mer än mig.. om vardagarna i alla fall..
Har fortfarande inte riktigt fattat att Liam har blivit stora killen som ska börja dagis, han va ju nyss bebis lixom!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Va kul att ni fått plats iaf! Här i Arlöv är det jättesvårt med det...vi har redan stått våra 4 mån..hade också tänkt att få in honom i januari...men har inte hört något än... ska ringa igen efter årsskiftet o se... som du sa, tur man har dagar kvar iaf.

    2008-12-11 | 22:09:15

Kommentera inlägget här: