jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

3 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Jaha då var det mådag igen och bara två dagar kvar till julafton (3 till Thailand), kan ju inte riktigt påstå att det känns som jul.. inte de minsta!
Jag har inte haft en minut över till att blogga i helgen o sen jag började jobba så har vi knappt datorn igång hemma, och som den "brummar" så behöver den vila, evig vila hade nog varit de bästa men någon ny dator finns inte med i december-budgetten, tyvär!!

I fredags kväll var Ida hemma hos oss o åt mat, drack vin o bara var allmänt trevlig.. De är så skönt med kompisar som man bara kan vara med utan behöva göra något speciellt..
Vi har kännt varandra sen högstadiet o gått igenom både de ena o de andra så vi känner verkligen varandra!

I lördags så var vi nere på stan o trängdes med allt folk som är ute o handlar julklappar in  e sista.. Fattar inte vad vi skulle dit o göra, speciellt inte med en barnvagn o alla hysteriska människor.. Jag är ju inte den som flyttar på mig heller, störst går först lixom o med en briovagn kan man plöja på rätt så bra o reta gallfeber på folk=)
De blev i alla fall en (jobb)klänning till mig o ett linne till Liam innan vi tröttnade på allt o gick hem..
Senare på eftermiddagen kom mamma, Tim och Lina så eftermíddagen/kvällen spenderades med dem.. De är så skönt när folk kommer och hälsar på oss för då blir de inte samma stress som när man åker till Vimmerby en helg o ska hinna med att träffa alla kompisar, plus släkten på en dag!!
Alla är välkomna, de vet ni!

Gårdagen spenderades även den på stan, skulle shoppa lite bra-o-ha-saker till Thailande så nu är allt klart och jag har tom börjat småpcka lite.. fattar inte hur vi ska få plats med alla saker, eller plats får de men de ska ju helst inte väga nåt för vi får bar ha 15 kg/person och 0 kg till Liam. Får väl bara ta med saker som man kan slänga där nere för de ska ju shoppas en hel del oxå.. Hmmm!

Nu är de strax lunch, sen är de bara 3 timmar kvar utav dagens arbetspass..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: