jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

De va bättre förr helt enkelt...

Kategori: Allmänt

Såg precis i tidningen att de är melodifestivalen ikväll.. deltävling 1 eller vad de nu heter!! förstår inte de här me alla deltävlingar o andra chansen.. blir man inte vidareröstad i första tävlingen så varför skulle man bli de i andra!?!
O de är alltid samma artister som är med, säkert Charlotte Perelli, Lena PH o bög-Magnus för att nämna några..
Tänk när jag va liten då va de bara en tävling o de räckte.. då hade även sverige en chans i eurovision contest, nu kommer sveriges bidrag bland de sista om man har tur (o inte sist).. De va bättre förr helt enkelt=)
De tråkiga är att de finns inget annat att titta på heller för alla kanaler tycks tro att alla kollar på Melodifestivalen.. Men jag vet ju med mig att jag oxå kommer att sitta o titta.. de är fan lite tragiskt, tur att vi har köpt världens största påse med godis=)

Va en sväng på babyland idag för att kolla om de fanns nån bra o billig sulkyvagn till Liam som man kan ha till semestern i sommar/höst men vi hittade ingen så vi får leta vidare..
Tog även en sväng till svedala outlet men där fann sinte ett skit så vi åkte hem igen..

Laim har börjat vägra att sova på dagen o istället är han gnällig hela dagarna.. INTE så roligt!!
Lyckades få han att sova ett par timmar när vi va ute o gick i det fin-fina vädret.. Hann även me en fika (kaffe o morotskaka) innan han vaknade.
Nu badar mina pojkar en andra gång efter att Liam sket ner hela badkaret så vi fick spola upp nytt vatten.. konstigt att de alltid händer när tobbe badar med honom=)
Ska fixa lite varma mackor nu sen blir de melodifestival o mumsa godis...

Kommentarer

  • Gordi säger:

    Inget kul att blir nerskiten i badet, än så länge har d inte hänt oss men nu ikväll när jag o Mille badade så både kräktes han samt kissade i vattnet..mysigt va hahah...Vattnet åkte ut o fram kom dumbostolen så duschade vi ist, o d gillade han =)

    2008-02-09 | 21:09:26

Kommentera inlägget här: