jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Äntligen...

Kategori: Allmänt

Äntlgen som sagt, har efter mycket om och men bestämt mig för att börja blogga..
Mest för min egna skull eftersom mitt minne är uruselt o eftersom min kalender är helt tom (glömmer bort att jag har en, typ varje dag=).
Tänkte att nu när man har barn så vill man komma ihåg vad som händer i både mitt o hans lilla liv.. så här är jag!!

Min syster fyller 35, eller gjorde i fredags så idag har hon bjudit hem 20 pers på brunch till hennes 2-rummare, ska bli väldigt intressant... men de går nog som me "allt" annat=)
Jag fick i alla fall i uppdrag att baka muffins, vilket jag mer än gärna gör.. Bestämde mig för att göra amerikanska, alltså aningen större än vad man brukar.. hittade de störsra muffinsformarna jag sett på Willys o började baka.. tänkte att 3 sattser borde ju räcka till 20 megamuffins, men icke.. fick göra 2 sattser till!! Snacka om STORA.. men goda som bara den=)

Nu vaknar Liam så vi ska fixa oss lite kalasfina innan de är dags att traska bort till syster yster o mina megamuffins..
Tobbe är i Stockholm på svensexa så han får inga...

//E

Kommentarer

  • Gordi säger:

    känner igen d dära med kalender, kanske borde börja blogga oxå=)

    2008-02-01 | 23:11:06
  • Evelina säger:

    tycker jag verkligen att du ska göra=)

    2008-02-02 | 16:51:09
  • micke säger:

    Jag undrar vill ni ha ödmjuka barn eller pennelister då vår ni vara riktigt snälla och förstående. ledord respekt,kärlek och hänsyn!

    jag vill inte hänga nån bara säga det våra (barn) är idag 23 pojke och 25 flicka pojken är snällast i världen och flickan snäll väldigt snäll men bestämd. barnen fick inte som dom ville men alltid ifrågasätta och lyssna på vad dom vill många kramar mr mind

    2008-08-14 | 14:21:31

Kommentera inlägget här: