jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

6 hela veckor

Kategori: Allmänt

så då sitter man här vid datorn igen, inte såå ovanligt om ni frågar Tobbe;) Men just nu är han o jobbar så då passar jag på. Har haft en heldag ute i solen idag, så skönt!
Familjen jonsson/danielsson va i och för sig och handlade i förmiddags o tog även en tur till zoocity (ligger ovanpå willys), så att Liam kunde kolla in lite fiskar, kaniner, en kajan (va nu de är? såg ut som en liten krokodil).. Hna är ju helt tokig i djur!

Efter lunch mötte vi upp Gordi, Mille, Lisette och Melker i folkets park där vi slog oss ner på en filt o spred ut oss som bara vi kan  göra=)
De blev en hel del tjejsnack o barnen lekte och käkade majskrokar..
Liam ställde sig upp helt själv för första gången.. (utan att hålla i något). De är helt sjukt vad det händer nya saker för varje dag..

Lilleman står helt själv=)

         
Mille o Gordi                Melker och Lisett

Liam och jag har även varit en sväng hemma hos Ida, Sara och Carin kom oxå förbi. Så himla roligt att träffa alla gamla klasskompisar, helt sjukt att vi har hamnat i Malmö nästan hela " tjejgänget" från gymnasiet i Hultsfred.
Liam fick gunga på utegården medans vi tjejer tjattrade.. Ett tag i alla fall innan alla skulle "hålla" honom=)




Liam och Carin!

Längtar så mycket tills nästa vecka. Tobbe jobbar bara den här veckan  me sen har han semester o ska vara hemma i 6 hela veckor.. Ska bli superkul att va hemma hela familjen och bara njuta av sommaren (om den nu kommer nån gång..)

Kommentarer

  • angelica säger:

    han är ju så söt!!

    2008-07-10 | 02:40:51

Kommentera inlägget här: