jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Tand 2

Kategori: Allmänt

Vart tog de fina vädret vägen undrar jag?
Helgen och gårdagen har ju varit hur nice som helst men idag har det mest varit mulet.. sådär tråkigt så att man t.o.m får ha lamporna tända under dagen för de är så mörkt av alla gråa moln ute.. ush!
Jag vill ha sol!!

Liam vaknade kl 05.59 imorse o tyckte att de va morgon o att vi absolut inte skulle somna om, Tobbe och jag va inte helt överens med honom.. Blev ingen mer sömn dock men vi låg kvar i sängen till strax efter åtta o halvsov o busade om vartannat.. Passade på o vila lite när lilleman nappade senare under förmiddagen.. sååå skönt o behövligt!

Liam har blivit en riktig liten vilding, han kryper som bara den.. och fort går det (om man jämför för ett par dagar sen). Men helst utav allt så vill han stå eller gå. Reser sig mot allt o släpper taget, står ett tag  o sätter sig sedan på rumpan. Tur att han har blöja för annars skulle hela rumpan va ett stort blåmärke efter alla dunsar i golvet..

Gåvagnen är en favorit..


Efter lunch kom Johanna och Bella på besök, va jättelänge sen vi sågs. Det är så kul och se hur mycket kidsen lär sig mellan gångerna.. för det händer ju saker vill jag lova=)
Eftersom vädret va lite opålitligt så stannade vi inne hela eftermiddagen, kidsen lekte medans vi (latte)mammor hällde i oss kaffe, mumsade  muffins och uppdatterde vad som hänt de senaste veckorna.
Bella fick även låna Liams gåvagn o även hon verkade gilla den.. ett bra köp me andra ord=)

Lite bilder från dagen...


Brottningsmatch..


Följde Johanna och Bella till stationen o vi stannade till på barnvagnsaffären där Klara extraknäcker lite.. så de blev lite tjejsnack o lite hemlisar (hi hi) innan vi traskade hem igen..
Skönt att få komma ut o få lite frisk luft. Precis när vi kom innanför dörren här hemma så började de spöregna ute, snacka om bra timing!

Lillemans andra tand är på G. Han har varit lite kinkig idag så nu ikväll spetsade jag vällingen me alvedon o hoppas på en lugn natt med mycket sömn.. Det tog ändå en timme för  honom o somna ikväll o då va de utav ren utmattning efter allt skrikande.. stackarn!

Imorn blir de parken me alla mammor (eller de som kan) och kids. Ska bli supermysigt efter ett par veckors uppehåll!
Snart kommer babe hem o då blir de lite mys i soffan innan sängen kallar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: