jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

ingen ork..

Kategori: Allmänt

Liam har precis somnat, antagligen inte för natten men ändå.. han har ju varit så gnällig de senaste dagarna så de är skönt me lite egentid vill jag lova..
Tobbe o jag kollade hans tänder idag eller de som ska bli tänder o de är på G ner så kanske därför han är gnällig.. sen är han ju förkyld me stackaren!!
Efter att Tobbe åkt till jobbet idag så tog jag och Liam en långprommenad på 2 timmar, vi gick bort till märkesoutlet vid värnhem men jag handlade inget.. skönt men en promenad i de soliga men kalla vädret=)
Väl hemma blev de lite lek o bak, jag gjorde en kladdkaka för ovanlighetens skull;)

Nu vaknar Liam (han sov i alla fall 10 min), o jag som hade tänkt lägga ut lite bilder från promenade idag.. kanske gör de senare.. om jag orkar!!

Kommentarer

  • Conny säger:

    Det ar bra Liam. Hall Morsan sysselsatt. Men du far ju vara snall ibland och sova langre forstas. Om ni inte har hort det sa kommer jag hem till Sverige igen i borjan pa Juni. Sa jag ska ga pa Festivalen va det tankt. Men det ar ju du, lille Liam lite ung for just nu.
    men i alla fall. Forsta gangen Evve gjorde kladdkaka? Skulle inte tro de va? hehe! Men ha de bra sa lange sa hors vi, gott folk. Halsa farsan ocksa.

    2008-03-06 | 03:50:40
  • Liam säger:

    Connt: Tror att de är nån fågel som har skvallrat om att du kommer hem lite tidigare än planerat..
    KUL!!
    Mammas kladdkaka ja.. synd bara att hon inte får äta den, va ju hos farbror doktorn idag så nu måste både mamma o jag äta mjölkfritt.. vilket innebär NO kladdkaka For mummy!!
    farsgubben hälsar tillbaka=)

    2008-03-06 | 21:15:30

Kommentera inlägget här: