jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Mannagrynsgröt

Kategori: Allmänt

Idag är Tobbe hemma från jobbet. Han har tagit ledigt, lr föräldraledigt var tredje fre (de veckor han går sena passet). Så skönt att få en långhelg ihop ibland=)

Liam somnade utan skrik igår, han vaknade i och för sig efter nån halvtimme o va vaken lika länge innan han somnade för natten.. Inget laxermedel=inget gråt!! Synd bara att vi ska börja på en ny kur idag me båda laxering o lavemang..
Kom på imorse när jag skulla göra gröt att de är skummjölkspulver i havregröten så som tur är hade jag köpt mannagryn, vilket han verkade älska!! Kokade på soyamjölk dock som är aningen sötare än vanlig mjölk.
Nån som vet om soyamjölk är kokbar o går att använda till bakning?
Vilket styr de är att äta mat som är helt fri från komjölksprudukter...

Ska ner på stan nu en sväng när tobbe kommer tillbaka från sin springtur o liam har nappat färdigt, ska försöka hitta en 25-årspresent för imorgon ska vi på partaj i Trelleborg. Så partajigt vet jag inte om de blir förresten för Liam ska med, men kul i vilket fall att komma iväg lite=)
Ska försöka hinna me idag att lägga in lite bilder från prommenaden häromdagen...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: