jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Pick-nick-morsor..

Kategori: Allmänt

Klockan är redan halv tio och jag undrar vart den här dagen har sprungit iväg...
Den började ganska så lungt här hemma me tvättid och lite mys/sola på en filt ute på gården men efter lunch så tickade klockan minst dubbelt så fort som vanligt!
Jag mötte upp Gordi, Klara, Lisette, Johanna, Carin och alla barn i folkets park där vi ställde upp våra vagnar, bredde ut våra filtar och plockade fram leksakerna till barnen o kaffe o kaka till mammorna..=)
Så nice att bara sitta i solen, steka lite och umgås.. kul för barnen me att få "leka av sig lite"
Efter ett antal timmar när vi skiljdes åt så bestämde vi att ses även imorgon, de är ngt jippo på stan som rädda barnen anordnar så vi ska gå dit och hoppas på att få bodys till småttingarna..(http://www.aftonbladet.se/foraldrar/nardittbarnskriker/article2558772.ab)
Därefter blir de säkert att köpa med lite sallad och hänga i någon park hela eftermiddagen.. för de är vi ju ganska så bra på vid de här laget, pick-nick-morsor som vi är=)

Lite bilder från dagen...
               
Gänget..                                   Svårt att få alla barn att kolla in i kameran...

                   
Melker..                        Elise me min mob i högsta hugg=) 


Mille, Liam och Bella

Har även varit nere på centralen o hämtat ut tågbiljetterna till Sthlm, mest för att få röra på fläsket efter allt sittande..
Och nu ikväll efter att lilleman somnat så har Erica (flickvän till Tobbes jobbarkompis) varit här och jag har fått prova på scrapbooking för första gången i mitt liv.. Det var skitkul! Så nu måsta jag inhandla massa saker så att jag kan pyssla här hemma..

Lilleman har tagit sig från sittande till krypställning idag.. men därifrån blev de mest bara "juckande" innan han gav upp o la sig på mage igen..
men snart så..

Kommentarer

  • Angelica säger:

    Åhh ni verkar ju ha helt underbart väder hemma!Mysigt! Nästa vecka entrar man sverige igen... hoppas på att få se er i sommar!kram på er

    2008-05-28 | 23:03:10
    Bloggadress: http://henimylife.blogspot.com
  • Evelina säger:

    ja de är helt underbart väder här ehmma i svedala=)
    vi ses säkert en sväng i sommar när vi kommer till vimmerby..
    läser din blogg o de verkar som att du lever livet, njut!

    2008-05-29 | 19:36:56

Kommentera inlägget här: