jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Vilken Flopp..

Kategori: Allmänt

Va nere på Gustav Adolfs torg idag för att få vad jag trodde en cool: Krama mig försiktigt-body till Liam.. Men vilken flopp..
För de första så hittade vi inget typ tält som de stod rädda barnen eller aftonbladet på så vi gick runt på torgen o letade.. till slut ser vi en tjej som står vid en kartong o delar ut jättetråkiga vita bodys me en fjuttig text på ryggen (krama mig försiktigt) som man knappt ser för aftonbladet-loggan..
Tog en bara för sakens skull, de va dessutom one size only så den är säkert för liten oxå..

Drog vidare till nån park som jag har glömt namnet på och åt lunch och pick-nickade hela dagen..
Så mysigt och barnen gillar verkligen att träffas, men vissa börjar röra på sig mer och mer så snart blir de väl till att jaga runt istället för att sitta still i solen och dricka kaffe.. just nu njuter jag av varje sekund men ser självklart fram emot när Liam börjar krypa/gå!

Ikväll ska jag bara ligga på soffan o titta på en film i min ensamhet, vilket jag ser fram emot!

Imorgon ska familjen Danielsson/Jonsson åka på en dagsutflykt till Ystad. Vi har aldrig varit där (vad vi kommer ihåg) så de ska bli jätteroligt. De blir till att åka kustvägen och stanna till på lite mysiga platser på vägen!
Längtar!

Kommentarer

  • Carin o Oscar säger:

    va?! hittade ni bodysen? vi gick en snabb sväng på stan, sen fick vi gå till bilarna och vrida p-skivorna;) sen gungade vi barnen på den lekplatsen som ligger vid bibblan... drack kaffe och fikade, ännu en härlig dag;)

    vi ska till folkets park imorn, ska ni? vi är minst 3 mammor o barn som tänkte sätta oss vid gungorna. så där är vi efter kl.11.

    ha de gott! Kram carin o oscar

    2008-05-29 | 21:57:06

Kommentera inlägget här: