jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Hungrig påg!

Kategori: Allmänt

Idag har Liam varit så där gnällig som han aldrig är i vanliga fall.. Väldigt mammig o tjuter för ingenting. Det är lixom inte han..
Upptäckte efter att ha tagit tempen att han hade feber, inte mycket men stackars liten som aldrig får vara frisk..
Det känns verkligen som att den ena sjukdommen avlöser den andra.. så är de inte de olika faserna så är de något annat som gör att man inte får sova om nätterna!
Det är min största fasa inför att börja jobba, att inte få vara utvilad på jobbet o se helt trött o sliten ut.. Får väl fixa en madrass i vardagsrummet men hur romantiskt är de egentligen??

Har haft besök utav Johanna o Bella idag men Liam har som sagt inte alls varit på humör o ville inte alls leka.. Men en massa kaffe o en del tjattrande blev de i alla fall=)
Har varit borta hos syster nu i eftermiddag o ätit mat, så skönt att slippa laga.. ser verkligen fram emot att få maten serverad from nästa vecka!
Liam som tappade nästan 1,5 kilo under sin magsjuke-vecka är på god väg att ta igen de, o lite till.. han äter som aldrig förr.
Vi har slutat me att ge honom välling om mornarna så vid frukosten är han superhungrig o äter havregrynsgröt som en riktig man, lunch på öppna förskolan o sen deckar han o sover nån timme. Då brukar vi äta lunch (jag o Tobbe) så då passar Liam på att vakna för att äta ytterligare en lunch.. Sen är de ju middag oxå.. Idag har han dessutom klämt i sig 3 clementiner, 1 apelsin o vispad grädde med bär. Vällingen smakar tydligen bra igen för den slurkar han utan problem vid läggdags. Fattar inte hur allt får plats i hans lilla mage!?!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: