jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

En veckas skallebank..

Kategori: Allmänt

Skallebanken håller i sig.. idag var det tom så illa att jag ringde vårdcentralen för att få lite kloka råd om vad det kan vara som orsakar trycket i huvudet.. De tyckte att jag skulle ringa o prata med farbror doktorn imorgon bitti kl 7.10
Glömde dock nummret på jobbet så vi får väl se hur de blir med den saken..
Ska prova att vara utan linser imorgon o köra på glajjer istället o se om de kanske hjälper, vore konstigt men de tål att testas!
Ännu en lyckad dag på jobbet, jag är tom så inne i de att jag inte kunde somna igår kväll utan bara låg o tänkte på vilka kunder jag skulle kunna ringa till.. Somnade till slut o sov riktigt skönt dessutom! Liam har (peppar, peppar) börjat sova bättre om nätterna igen, det krävdes en tripp till Vimmerby för att det skulle vända.. det tackar vi för=)

Imorgon ska vi på en husvisning, det ligger redan ett bud men vi hoppas på att de stannar däromkring så att vi kan lägga ett bud o förhoppningsvis flytta till sommaren.. Tobbe blev helt tagen utav huset när vi såg det på hemnet igår så inatt kunde han inte sova så ett par timmar senare hade vi redan flyttat in;)

Liam är så rolig nu när han bara pratar mer o mer för varje dag.. han använder batten/bant (vatten/varmt) o bolla (boll/blöja) i alla meningar och går runt o pratar som om att alla i hela världen förstår vad han säger..
Upp används oxå ganska så flitigt, det betyder ju självklart att han vill upp till någon eller något men de kan oxå betyda att han vill ner eller att han vill ha något som han inte når..
Han har även gått o blivit en riktig liten köksmästare som ska vara med i köket HELA tiden. Vi har en pall i hallen som han drar fram till köksbänken när någon utav oss lagar mat, diskar, bakar osv...
Sjunga görs de en hel del, ibland (inte så ofta) lyckas man tyda vilken sång det är o sjunger med, då blir han så lycklig o snurrar runt, klappar händerna o dansar samtidigt..söt!

Prickarna börjar torka in så på fredag blir det dagis igen, inskolningen blir aningen förlängd så tobbe har tagit ledigt mån o tis nästa vecka för att kunna vara med

Kommentarer

  • Anna säger:

    Håller tummarna för er med huset...

    Kramar

    2009-04-01 | 23:04:07
  • Gordi säger:

    Hoppas visningen går bra, håller tummar o tår=)

    Du får ta o berätta vilket det är...är så nyfiken.

    Aawww söte lilleman, han e så himla goo.

    Du..kan bli lite tight i helgen med tanke på att det är både kalas, dop o Henke ska iväg o hjälpa ett par vänner med transport av sten...men vi hör av oss om det blir lit ändrade planer....ha d bäst, kram

    2009-04-02 | 11:12:21

Kommentera inlägget här: