jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Fettförbränning, psykbryt och en Iprenman...

Kategori: Allmänt

Är precis hemkommen efter en powerwalk som mer eller mindre slutade med att jag joggade, vet inte när det hände senast eller om det över huvud taget någonsin har hänt.. de va rätt skönt men skitjobbigt!
Vi är anmälda och ska springa vårruset med jobbet den 4/5 så jag ahr ca en vecka på mig att bli fit for fight...
Jag har ju dessutom börjat cykla till jobbet så lite rör jag allt på fläsket, även om det är ytterst lite.. men mer ska det bli!
Funderar tom på att börja dricka Herbalife igen får att lätta ett par kilo.. får se hur det blir med den saken!!
'
Har varit och storhandlat idag efter jobb och det är bara att konstatera att Liam är en sån där unge som lägger sig ner på golvet och bryter ihop för minsta lilla.. idag skulla han riva ner allt i köttdisken och lägga det på golvet och när jag säger till honom att sluta så bryter han ihop...  han ska riva och plocka i allting.. slutade med att jag fick ge honom en macka som muta och då satt han still så pass länge att vi kunde skena genom willys och få med oss det mest nödvändiga hem=)

Nu har jag två dagars utbildning framför mig och på torsdag blir det antagligen en heldag på reklamdagen här i Malmö, iprenmannen kommer och han vill man ju inte missa lixom;)

Kommentarer

  • syster säger:

    Åh, kan du inte fixa in mig på Reklamdagen? Jag brukar gå, oftast är det superbra.

    2009-04-21 | 00:32:24
  • Evelina säger:

    Vet ju inte ens om jag kan fixa in mig själv så det ror jag inte tyvärr!

    Kram

    2009-04-21 | 07:52:40

Kommentera inlägget här: