jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Med en prickig son..

Kategori: Allmänt

Så sant som sagt!!
Upptäckte ett par prickar på Liams rygg i torsdags kväll o sa lite löst till Tobbe att det kanske är vattkoppor (eller bara mollusker).. Det var de förstnämda för under gårdagen ploppade de upp allt fler o fler.. vilket det gör även idag!
Så nu är det slut med inskolningen, det tar tydligen en vecka ca innan prickarna har torkat ut och man kan börja umgås igen för de smittar ju av att bara vara i samma rum som någon annan.. Synd att han inte hann o provsova på dagis! Tobbe jobbar korta dagar nästa vecka så lilleman blir hämtad redan vid halv två om dagarna..
Bjöd in lite mammor med barn för att komma hit o smitta ner sina bar men de var ingan som nappade på erbjudandet så vi har  varit ute i parken hela förmiddagen.. O nu sover Liam som en stock, Tobbe jobbar!

Jag undrar dock vem det är som kan kan ha smittat lilleman, säkert någon på dagis!!
Han har varit där i en vecka o det är redan en person som har löss o nu säkert flera som har vattkoppor eftersom Liam var där igår fm o smittade ner alla..??

Kommentarer

  • Gordi säger:

    jag nappade men pga av en annan sak fick vi avstå...skickade sms till dig imorse när jag började jobba..

    2009-03-28 | 21:39:24
  • Evelina säger:

    haha.. jag förstår de men vi får ta och ses när lilleman är frisk igen.. Hälsa familjen!

    kram

    2009-03-28 | 21:58:34
  • Jennifer säger:

    Jag hade nappat om det har varit liiite kortare resväg :)

    2009-03-29 | 01:06:55
    Bloggadress: http://yenniifer.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: