jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Nu ska det av och bli ljust på samma dag=)

Kategori: Allmänt

Idag vankades det middag hemma hos syter yster efter jobb, alltid trevligt att bli bjuden på mat.. o framförallt skönt att slippa disken efteråt;)
Har packat nu ikväll inför en helg i Smålandet så imorgon bär det av, ska bara jobba lite först!
Imorgon ska vi dessutom sätta igånmg med säljandet.. på riktigt! känns lite spännande o rätt så nervöst.. Håll tummarna för att de går vägen!
Anledningen till att vi ska åka "hem" över helgen är att vi ska på begravning på torsdag, har dividerat fram och tillbaka om vi ska ta med oss lima eller inte men vi har kommit fram till att han ska med, om inte annat så kanske han "livar upp" stämmningen lite..

Har sen en vecka tillbaka tänkt att jags ka ringa o beställa en klipptid tills på fredag när man ändå är ledig.. men tror ni att det har blivit av eller.. svar NEJ! dagarna bara går o jag hinner inte riktigt med.. men idag, i väntan på maten hos syter så ringde jag runt till lite olika frissörer i Vimmerby och fick till slut napp.. Har aldrig klippt mig där tidigare o har inte en aning om vad salongen heter men jag vet vart den ligger o jag ska va där kl 11.15 för  klipp o sling.. verkligen behövligt med tanke på att jag inte har slingat håret (hos frissan) sen jag var gravid!
Har även packat ner badkläderna så efter frissan på fredag tar jag med mig antingen båda mina pojkar eller bara den lille o åker till simhallen i hultsfred för lite bad-bus..
Inga planer för helgen förutom att vi inte ska stressa runt så vill någon träffa oss så får ni höra av er..
Som ni vet så är jag väldigt dålig på att blogga under våra vistelser i Småland men jags ka försöka att hinna med ett par inlägg..

Nu ska jag sy i ett par knappar i min jacka o klistra in kort i album (för de verkar aldrig ta slut)

Just de, imorgon är den stora dagen D då Liam börjar dagis.. eller han börjar med inskolningen som pågår i 2,5 vecka innan det är dags på riktigt.. STORA killen
På återseende=)

Kommentarer

  • Anna säger:

    Jag följer gärna med o badar lite på fredag om jag får:)

    Kram

    2009-03-17 | 22:46:46
  • Anna säger:

    Jag följer gärna med o badar lite på fredag om jag får:)

    Kramar

    2009-03-17 | 22:49:52
  • Victoria säger:

    Har ni berättat för dagiset hur mycket mat de måste köpa nu när Liam ska börja? Hungrig liten kille det där :-)

    2009-03-17 | 23:31:40
  • Evelina säger:

    det finns säkert någon kräsen liten unge som inte äter så mycket.. så de jämnar nog ut sig=)

    2009-03-19 | 11:21:39

Kommentera inlägget här: