jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Milla 4 månader!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit med Milla på BVC så tösen väger numera 5650 och är 62 cm lång. Hon har alltså bara gått upp 110g på en månad och vuxit hela 1 cm. Hon följer i sin kurva in i det minsta.
liam var större vid samma ålder, och jag vet att man inte ska jämföra, men lite kul är det allt..

Milla är en glad tjej med en stark vilja.. Bara hon sover som hon ska om dagarna så är hon väldens gladaste i vaket tillstånd. Men envisas hon med sina powernaps på 20 min tre gånger om dagen så blir hon istället övertrött och bryter ihop för det.
Känns bra nu när vardagen är tillbaka så att vi kan få lite rutiner på allt. Idag sov hon i 3 timmar på förmiddagen och efter det hade jag världens gladaste tjej i ett par timmar, tills det var dax att sova nästa gång.
Hon somnar runt sju för natten och vaknar, som det är just nu, 2 gånger per natt för nattamat.

Hon äter för tillfället mycket oftare än vad hon någonsin gjort innan. Hon vill ha mat med två-tre timmars mellanrum. Känns på något vis som att hon är redo för smakportioner så det blir att sätta igång med det efter smålandsvisiten.
Idag fick hon smaka avocado. Gott tyckte hon och lixom tog satts och slängde sig efter skeden för att få mer, mer och lite till.
Hon gillar sin vattenflaska, även om hon inte riktigt fått kläm på hur det nu är man ska göra. Hon suttur till och får i sig så mycket så att hon sätter i halsen..

Tjejen älskar att bada och kan ligga och plaska LÄNGE i badet utan att tröttna. Storebror badar gärna med henne o plaskar gärna tillbaka om hon råkar stänka lite vatten på honom.

hoppgungan är oxå poppis. Där kan hon hänga/hoppa ett bra tag. Passar mig perfekt då jag kan ha henne där när jag lagar mat, diskar eller pyslar med ngt i köket.
liam springer förbi henne då och då och puttar fart så hon både gungar o snurrar på samma gång. Hon gillar´t!

Hon gillar sin vagn mer och mer och ligger gärna där i och både pratar o "bubblar" med munnen. Helst ska vagnen vara i rullning HELA tiden. Annars hänger hon gärna i baby björnen, där hon kan vara med och och se allt.

Hon har börjar intressera sig för leksaker och försöker greppa dem, hon lyckas för det mesta och allt ska såklart in i munnen för att undersökas.

På lördag 28/8-2010 döps hon och heter därefter Milla Danielsson även i kyrkans böcker.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: