jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Vi bor i ett kaos!!

Kategori: Allmänt

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut. jag är helnöjd med allt som vi har hunnit med..
Vi har haft Tobbes mamma och lillebror på besök, trotts detta har vi hunnit med allt vi skulle..

I fredags kväll tog vi det bara lugnt, de ringde från dagis och sa att liam hade feber så det blev en soffkväll med popcorn..
I lördags åkte vi en sväng till Media Markt för att äntligen hitta en dammsugare som var både tillräckligt snygg och så pass bra att den fick följa med oss hem. Hoppas påatt det ska bli roligt att städa nu framöver..
Hoppas kan man ju som sagt!!
Därefter packade vi in oss i bilen igen för en sväng till Märkesoutlet vid midhem och därifrån direkt till Babyland för att byta en rullgardin. Provade även den vagnen som jag ahde tänkt till kidsen, men de visade sig att Liam var alldeles för lång för den.. så nu måste vi/jag tänka om..!!
Därefter var det dags för lunch, lasagnerester från kvällen innan. Och efter det var både jag och Liam helt slut så vi passade på att sova någon timme medans de andra gick ner på stan för lite shopping..
Vi mötte upp dem ett par timmar senare o hann med lite shopping vi med, Liam tycker att rulltrapporna är det roligaste och åker konstant, hela tiden i alla affärer som har dem.
Kvällen tillbringdes på T-bone där vi åt tre-rätters i den mån det går men en vild två-åring, men han skötte sig exemplariskt och föll pladask för servitrisen... Har aldrig, tidigare sett Liam bli så betuttad i någon på så kort tid.. söte!!

Idag har vi hållt igång från de att vi vaknade tills nu precis, Jag ringde in syster yster imorse som har fått agera barnvakt mest hela dagen.
Jag och Tobba har spenderat dagen med att tömma alla 6 garderober i sovrummet, gå igenom vartenda plagg och sorterat som bara den. det blev ett par säckar som ska till behövande och en massa skräp som bara ska slängas..
Så skönt att äntligen ha det gjort!!
Synd bara att vi inte har tillräckligt med förvaring..

Därefter satte vi igång med projekt "tömma vardagsrummet" vilket innebär att vi har skruvat ner lampor, tavlor, gardinstänger, konkat och släpat ut alla möbler, mattor, blommor, leksaker m.m i våran sk hall..
I köket står numera Liam nya säng och lite annat smått och gott..
Teven har fått sin plats på byrån i hallen och Liams leksaker står utspridda lite här och var.
Man kan säga att vi just nu lever i ett mindre kaos av saker överallt.
Samtidigt så gillar jag att ha "tv-rummet" mitt i lägenheten..
Så imorgon kommer polackerna och sätter igång med Liams rum, hoppas bara attd et inte atr alltför många dagar.
Tobbe jobbar kväll hela veckan och jag ska göra allt för att Liam och jag inte ska behöva vara hemma, utan hitta på saker och våldgästa vänner om eftermiddagarna. Imorgon blir det i alla fall en tur till Ikea, igen... för att fixa en rullgardin och kanske en taklampa åt lilleman..
Jag hoppas på att allt blir klart till helgen så att vi kan fixa och få ordning på rummen så snart det bara går!!

Det känns i kroppen att jag inte har varit still idag, jag har ont och det värker överallt!!
Jag har tagit ett varmt bad och har blivit lovad en massage.. det är ju trotts allt alla hjärtans dag!!
Jag har fått blommor och choklad av min man, han är världens bästa!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: