jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

ångest blandat med sjukdom

Kategori: Allmänt

Man skulle kunna tro/hoppas att jag/vi är på bättringsägen här hemma.. men istället är tillståndet detsamma med mig och Tobbe är hemma från jobbet idag, han ligger deckad i sängen.
Jag skulle gissa på at det är en konstig typ utav maginfluensa, istället för att spy ut skiten så svettas, i alla fall jag, något enomt mycket.. Bara jag ligger här i soffan så rinner det svett både här och var.. Känns som att det är något gift som ska ur kroppen!
Aptiten är det fortafarnde sisådär med, jag kan väl inte påstå att jag har ätit ngt ordentligt sen i söndags runt lunch, även om jag ahr lyckats få i mig ett par äpplen och någon apelsin..
Försökte mig på lite köttfärsås med makaroner igår men efter två tuggor tog det stopp och jag fick återgå till soffläge.
Jag som trodde att man skulle gå upp i vikt av att vara gravid och inte tvärtom..

Tobbe och jag turas om att sova och ligga på soffan, har man sovpasset så är det sängen som gäller.. där spenderade jag hela min förmiddag.. Nu har jag soffpasset!!

Jag har ångest.
Jag och mina kollegor skulle hålla i ett kundevent för Sydsvenskan ikväll, där vi har bjudit in 400 kunder för att se "Karlsson på taket" och så är jag sjuk!?!
Jag vill vara frisk och vara i Lund ikväll...
Tobbe skulle dessutom ha kommit dit med lilleman som fullkommligt älskar "Karlsson"

Som tur är ställer syster upp och tar med honom, han behöver komma ut på lite galej!!
Jag behöver oxå komma ut, jag vill ha frisk luft!

time for a nap!

Kommentarer

  • syster säger:

    Har ni förresten drillat honom i att inte säga "dumma"? För när vi var och bytte blöja medan teatern började så pratade han mycket om "lilla snälla toja".

    2010-02-24 | 21:12:46
    Bloggadress: http://tojis.blogspot.com
  • Evelina säger:

    ja, att han inte får säga dumma.. så istället går han och säger:

    -inte dumma mamma, snäll mamma.. Nu är mamma glad! Och så lägger han huvudet på sned och ser så söt ut som bara han kan..söte!

    2010-02-25 | 08:27:04

Kommentera inlägget här: