jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

rusar in i vecka 35

Kategori: Allmänt

Det blir inte alltid som man tänkt sig, jag hade sett fram emot en lugn och skön helg men istället åkte jag på världens förkylning efter att vi varit i Gbg i fredags..
Jag snorar, snörvlar och snyter meg, stup i ett... vilket har gjort att min näsa är illröd och gör ont..

Idag ahr jag knaprat panodil för att ens orka göra någonting och planen är att jag ska gå och jobba imorgon, nu var vi där igen, jag är verkligen kass på att ta det lugnt..
i vilket fall måste jag in till jobbet o lämna tjänstebilen och fixa med en del bokningar.. får väl känna efterlite och se hur jag pallar med dagen..
Jag har i alla fall tagit varje tillfälle som getts till att sova så mycket som möjlige den här helgen, och ändå är jag trött..
Jag som annars brukar ha oturen att bli dundersjuk varje gång vi åker till småland, kanske kan ha det avklarat redan innan vi åker den här gången.. Jag vill kunna umgås och träffa folk!!
På torsdag bär det av mot Smålandet och vi stannar till måndag så vi ska nog hinna med att träffa både släkt och vänner=)

Mannen är och hyr en film och ikväll ska godispåsen fram som jag inte orkade engagera mig i igår..
Jag har dessutom plockat fram Ben & jerry som kvällen till ära bjuder på kak-deg..
Inte fy skit de inte!!

Passar även på att rusa in i vecka 35 idag.. samtidigt som jag undrar när ska man hinna med allt bebisfix??
Min tid räcker inte till..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: