jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Milla 7 månader

Kategori: Allmänt

Milla är en tjej som sitter stadigt på jorden. Hon börjar bli aningen frustrerad över att inte ta sig någonstans. Tur att man ahr gåstolen till den biten. Litte jobbigt bara med en storebror som bestämmer vart hon ska och om hon får eller inte. Sånt kan vara väldigt frustrearnde för den lilla donnan. Speciellt när storebror kör ut henne i hallen och lixom stter fast gåstolen så hon inte tar sig någonstans...

Äter gör hon inte så ofta längre men det har jag ju redan berättat om så den biten hoppar jag över...
Hon har slutat amma, vi har lixom glömt bort det båda två och det är ingen utav oss som saknar det. Skönt!!
Så måndagen den 22 nov var sista dagen för tutt-mat.

Inga tänder än..

Sover gör hon oftast 2 ggr per dag, en gång på fm och en på emmen hon håller på att testa lite där just nu så ibland blir det tre gånger.
Hon somnar efter välling (iblande spyor) runt sju och sover sen tills vi går och lägger oss, då vaknar hon och vill antingen ha välling eller bara närhet.
Sen vaknar hon allt från 1-5 ggr per natt för att få bekräftelse på att vi är där, eller så vill hon bara ha nappen. Hon äter en gång och bajsar nästan varje natt..

Hon kräver mer och mer uppmärksamhet och att stta på mattan helt själv och leka är inte längre så himla spännande.. Tror att hon är på väg in i en sepparationsfas då hon gärna vill bli buren och ha närhet hela tiden.

Storebror är bäst, vad han än gör så är det skitroligt..
Och hon vill vara där han är hela tiden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: