jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Tandläkarbesök och huvudbry..

Kategori: Allmänt

Imorse fick jag städrycket, och som vanligt är det bara att ta det där rycket och göra något åt det.
Känns så bra nu ikväll när allt är skinande rent, tom avloppen!

Hade tänkt putsa fönstren oxå inför nästa helg då stjärnor o annat pynt ska upp men det hanns inte med idag så det får jag ta i nästa vecka..

Mitt i allt städ så var jag tvungen att avbryta, för tandläkarbesök. Tobbe fick komma hem från jobbet för att ta Milla under tiden.
Jag hade målat upp värsta senariet eftersom jag inte har varit hos tandläkaren på 5 år..om det räcker..??
Jag hade i alla fall målat upp en bild i mitt huvud där slutnotan skulle gå på upp emot 10 000..
Sist jag va så hade jag början till typ 11 hål så jag såg att de hade fördubblat sig och att jag skulle spendera en hel del tid i tandläkarstolen framöver...
Så fel jag hade...!!
Jag hade några små hål som de inte behövde göra något åt.. Jag skulle bara fortsätta med min ypperliga tandborstning och fortsätta på samma spår som innan.
Jag hamnade i riskgrup 1 och blev tillfrågad om jag villa ha den där försäkringen. Kanske är lika bra...

Nu så här i efterhand känns det som att jag har sparat pengar på mitt tandläkarbesök.. och att jag borde unna mig något fint för alla pengar som inte blev uppborrade..

Kommentarer

  • Gordi säger:

    Haha, det tycker jag du ska göra. Unna du dig ngt=) skönt du slapp betala massa onödiga pengar och ett tups...ta den försäkringen...riskgrupp 1 e den billigaste och det e värt det! Kram

    2010-11-18 | 21:40:35

Kommentera inlägget här: