jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Semester.

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemkomna efter vår vecka i Turkiet. Jag som tidigare har varit skeptisk till landet har helt ändrat min uppfattning. Turkiet var har varit hur bra som helst, trevligt folk, fint väder och mycket shopping (säkert god mat oxå om man äter på rätt ställen;))
Hotellet var bra förutom att hissarna inte fungerade som de skulle och att vi (läs Tobbe) har fått kånka på vagnen upp & ner. Vi hade 0 meter till stranden eftersom hotellet låg på stranden med egen privat beachklubb. Smidigt och bra med tanke på att allt var gratis så det vara bara att hämta vad man ville dricka hela dagarna. Lite synd att jaga bara drack vatten och inte riktigt fick utnyttja "all inclusive"
Maten var ok, inte mer. De första dagarna var den tom god men sen smakar allt likadant och eftersom turkarna gillar kakor så gick de in för dessertbordet mer än vad de gick in för själva maten. Tobbe blev dessutom matförgiftad och låg deckad hela tisdagen så efter de blev vi lite skeptiska till maten.

Vårt hotell..


Vår balkong med havsutsikt=)

Liam har lekt som bara den, plaskat runt i havet som hade en temperatur på kanske 25 grader och i poolen som kylde lite mer med sina 19 grader..
Han hittade en kompis redan första dagen, en liten tjej som var ett år äldre än honom så de höll ihop resten utav veckan.

Milla har mest hängt under ett parasoll eller i sin vagn, men även hon har plaskat i vattnet.
DEet var ett par dagar som hon var lite gnällig och skrikig men efter en halv burk katrinplommon så ordnadedet upp sig och sen ahr hon varit sig själv igen.

Efter första kvällen så tackade vi för att det inte fanns några turk-myggor.. Men ack så fel vi hade!
Vi ahr blivit bitna som aldrig förr.
Tobbe hade räknat millas myggbett igår, och i bara huvudet så hade hon 12 st.
Liam ser ut som en salami i ansiktet eftersom han rivit sönder betten..
Tobbe och jag har oxå blivit bitna men oss är det inte lika synd om. Har varit på apoteket idag och fixat salva o annat bra fix.

Temperaturen har legat på runt 28 grader hela veckan, helt perfekt.
Barnen har tagit värmen bättre än vad vi någonsin kunnat önska och vi har inte ens behövt ha AC på natten.

Flygresan har gått hur bra som helst och båda barnen har skött sig exemplariskt. åditresan sov Milla hela resan, Liam åt godis och spelade spel.
Hemresan sov vi allihopa. Liam somnade innan planet ens börjat rulla och honom fick vi väcka innan landning.
Eftersom vi var tvugna att gå upp kl 02.00 imorse för att bli upphämtade av bussen som skulle ta oss till flygplatsen, så kanske det inte var så konstigt att vi slocknade allihopa.

      



Eftersom vi har varit uppe sen 02 inatt så är jag vädigt trött just nu så istället för att skriva klart om vår resa så tar jag en paus och återkommer. Go Natt!

Kommentarer

  • Annelie säger:

    Vilka mysiga bilder!

    2010-09-17 | 23:04:55
  • Challe säger:

    Härligt att du kan se det positiva i det negativa :)

    Det ser ut som ni haft det bra.

    Hörs snart..

    Kram

    2010-09-18 | 22:02:10
    Bloggadress: http://cljungberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här: