jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

dagens sjukvård.

Kategori: Allmänt

Idag tog jag med mig båda kidsen till BVC för Millas 10-månaderskontroll (två veckor förtidigt). Det var även läkarkontroll, och allt såg bra ut. Hon går inte riktigt upp som hon ska o läkaren frågade om hon äter - vilket hon gör.. Jag är inte speciellt orolig!
Jag frågade om de kunde lägga om bandaget på lilla armen eftersom det är äckligt av skit och söndrigt av allt krypande, det kunde de inte och skickade mig vidare till vårdcentralen..

Efter BVC passade vi på att besöka öppna förskolan som ligger i samma hus, jag träffade en mamma som oxå ahde en dotter, född samma dag som Milla. Vi pratade sjukdommar och jag sa då att Milla klarat sig rätt lindrigt och aldrig ens haft feber...
Tji fick jag.... Hon har varit slö och hängig hela dagen, sovit till och från hela tiden... INTE ätit ngt speciellt, förutom 2 små pannkakor till lunch..

Vidare till vårdcentralen, där jag frågade snällt om ngn kunde hjälpa mig... Inte nog med att de kunde det, jag fick komma in på en gång och träffa världens trevligaste distriktsköterska.
Sen att hon inte kunde, eller vågade ta bort bandaget o lägga på ett nytt är en annan sak...
Hon ringde i alla fall till ortopeden och jag fick en tid, samma dag för att lägga om lilla armen.

Väl där, på ortopeden så kunde de såklart hjälpa mig. Millas lilla arm har nu fått ett rosa bandage.
Ett stort plus till "dagens" sjukvård.

Nu ikväll har hon mest sovit och varit allmänt slö, fortafarnde feber.
Jag gav henne välling i hopp att få i henne ngt. Det fick jag oxå men det kom upp lika fort så de va bara att byta lakan, pyjamas och svära över att vi inte har ngn tvättmaskin...

Nu hoppas vi att hon kryar på sig över natten för imorgon är planen att bege oss till hjärup för att hälsa på två olika dagis...

Annars har det mest varit en riktig skitdag, vädret suger och jag vill ha vår och sommar!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: