jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Helgen som gått.

Kategori: Allmänt

Helgen har sprungit på, det är knappt så att man hinner med ibland.

(Liam ligger just nu i sängen, han pratar i sömnen och har sagt dumma säkert 20 ggr i rad nu)

Igår spenderade vi förmiddagen på Aq-va-kul och det var lika uppskattat den här gången. Liam hade dessutom en kompis från föräldragruppen att leka med så de två var mer vilda än tama.
Jag försökte få Liam att åka på ryggen i vattenrutschkanan för att det skulle gå lite fortare.. man han la sig nog fel på något sätt för han kom ner på mage med huvudet före och lixom dök rakt ner. Tur att han älskar vatten och inte är det minsta rädd.
Milla badade på som att hon vore 5 år och klarade sig helt själv. Hon tom släppte mina händer ibland, tills hon kom på att hon stod själv och slängde sig om mina ben.
Hon har för övrigt börja gå längs med saker, speciellt längs Liams säng...

På kvällen var Fredde, Charlotte och Vera här på middag. Det blev en hel del dricka för grabbsen och Tobbe har väl mått sådär idag... Undra hur det var med Fredde?
Trevligt hade vi i alla fall!!

Idag hade vi en riktig slappeförmiddag med lite städ, bak och massa mys...
Efter lunchen kom Gordan me familj för att hjälpa oss hem med det nyinköpta bordet, sen åkte de på husvisning och vi provade på livet som 4-barnsföräldrar...
Det blev pizza (jag åt sallad) och vi hade allmänt trevligt.

Den här helgen har vi verkligen spenderat med vänner, så roligt med såna helger. Man får så mycket energi!!

Imorgon åker jag och kidsen till Smålandet, Tobbe kommer senare i veckan, så wish me luck! För jag är rätt så nyfiken på hur det ska gå med 2 kids i bilen under en 4 timmar lång bilresa. Tur att mamma möter upp oss i Växjö.

Kommentarer

  • Charlotte säger:

    2011-01-17 | 16:03:27
  • Charlotte säger:

    Nytt försök ;)



    Fredde var inte helt pigg han heller! Har Tobbe testat om det går att skumma mjölk med Moccamster'n eller var det en jättedum fråga? ;)



    Hoppas ni har det mysigt i Vimmerby!

    2011-01-17 | 16:05:05

Kommentera inlägget här: