jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

The backyard.

Kategori: Allmänt

Tanken var att jag skulle lägga upp en massa bilder från de senaste veckorna men det verkar ta sån tid så jag bjuder bara på ett par..
Vill ni se mer så får ni helt enkelt komma hit...


Här kommer vi spendera många varma sommardagar - och kvällar...


Utsikt över trädgården...


Milla vid dammen bakom vår gård....



Jag har jobbat idag, som bara den skulle man kunna säga.
Efter jobbet åkte jag in till stan, mötte upp familjen i folkets park där vi åt dagens middag (lunch för mig).. Vidare till Anna för mängder med kaffe och glass.
Imorgon är det en halvdag. Jobb till lunch och sen häng på lilla torg innan det är dags för årets sommarfest med jobbet.
Man skulle kunna tro att mitt jobb mest går ut på en massa kuligheter.. Vi gillar fest kan man säga!!

Lite updates...

Kategori: Allmänt


Efter ett par dagar i uset så var det dags för årets första cykeltur. Liam satte sig på och bara trampade iväg...
Igår var v ute på en cykeltur, han, jag och Milla... Lilla killen som redan kan cykla!!


Milla gungar på gården. Lilla tjejen har fått två till bissingar. Två små framtänder har tittat fram den senaste veckan..

Att fånga dagen...

Kategori: Allmänt

Åhh.. för första gången på 3,5 år så ligger jag i min säng med datorn i knät utan att behöva oroa mig för att väcka något litet liv bredvid mig i rummet. Barnen sover på sina rum och jag njuter av att inte behöva smyga...
Jag har längtat efter att kunna läsa en bra bok eller en tidning innan man somnar, och nu kan jag det..
Måste bara fixa sängbord först som vi kan ställa våra lampor på...
Innan idag har vi bara varit hemma. Jag har inhandlat diverse blommor till krukorna på framsidan, jag tyckte att jag handlade hur mycket som helst men både krukorna och plånboken ekade när jag var klar. Får fixa det imorgon tydligen! Varför är det så förbaskat dyrt med blommor? Fint blir det i alla fall, tur de!!
Tobbe har premiärklippt gräset, lagat sin första punktering (på min cykel), satt ihop och hängt på cykelkärran på min cykel. Vi har dessutom premiärcyklat och båda barnen sjöng av lycka..
Jag har även haft två utav mina favvotjejer från gymnasiet här på fika idag. Lite skillnad mot hur vi umgicks då (för 10 år sedan) och hur man umgås nu med barn och hela tjofaderittan... Men så kul att ses!! Det blir mer umgänge i sommar då Sara gifter sig och hela tjejligan samlas. Härligt!!
Jag bjöd dessutom på rabarberpaj från egenodlade rabarber i trädgården. Smaskens!!
Idag när jag var på min lilla blomjakt så stannade jag till på Erikshjälpen i Åkarp, där hittade jag en gammal skänk som jag blev lite kär i. En brun som jag skulle vilja måla om. Samma sak gäller vårt köksbord som jag oxå ska måla. Jag är bara lite kluven om vilken färg. Eftersom allt annat är svart, vitt eller grått här hemma så har jag helt plötsligt fått för mig att måla den ena eller den andra i antingen (håll i er) turkos eller riktigt cerisrosa.
Frågan är bara om det är jag som har blivit knäpp eller om det faktiskt kan bli riktigt coolt....???
Den tåls att tänka på, men inte för länge för då kanske jag ångrar mig....!!
Imorgon är det mors dag, och dagen ska spenderas på Nova Lund (shoppingcenter) och i Malmö där det ska fixas en hylla till badrummet.
Jag fortsätter att hoppas på bra väder så att vi kan få premiärgrilla vår nya grill i vårt nya hus!!!
Har jag sagt att jag älskar att bo i hus och att jag älskar hjärup??
Nu ska bara alla vänner oxå fastna för stället och flytta efter...

Perfekta städ - byt namn!!

Kategori: Allmänt

Vi var som sagt på ett sista besök i lägenheten idag. Syftet med besöket var att träffa hyresvärden för en slutbesiktning, lämna nycklar osv..

Eftersom vi lejt ut flyttstädningen till en firma som utgetts sig för att vara proffesionell så litade jag helhjärtat på dem... Vilket jag inte borda ha gjort!!

Idag när jag kom dit, en halvtimme innan jag skulle träffa värden så möts jag av ett grusigt golv, dammiga lister, ett fläktskåp som inte ens är urtorkat, gallret under kyl och frys är inte diskat, spisen är helt flötig osv..
Jag fick alltså ställa mig och städa om allt som de missat. Självklart fotade jag skiten och har skickat beviset till firman...

Kolla bilderna så förstår ni vad jag menar (o ja, det var verkligen så skitigt innan vi flyttade)


List i hallen..


Gallret under frysen


Damm bakom ett element!!


Pricket över i:et var dessutom att jag fått ett mail från dem idag, där de ville att jag skulle lämna ett positivt omdömme om dem på offerta.se
Haha, skämtar de eller??



Heldag på IKEAat

Kategori: Allmänt

Idag åkte vi hemifrån innan klockan slagit tio och kom inte hem förrän strax innan sex nu ikväll..
Kruxet med att bo på "landet" är att barnen somna i bilen på vägen hem och hela dagen blir fuckad med allt vad rutiner innebär.
Dagen till ära provade jag även på att använda vårt hemlarm för första gången, det fungerade, vad jag vet.. Så till alla tjuvar- Håll er borta annars får ni med Securitas att göra!!
Jag, mamma och barnen har spenderat halva dagen på IKEA där det handlats diverse saker till huset, bla en ny stol till Liam, stora krukor till uteplatsen, klädbackar, tavellister, överkast, ramar m.m
Det blev även ett stopp på Biltema innan vi styrde vidare mot stan för ett sista besök i lägenheten, mer om det i ett annat inlägg!!
IKEA tar på krafterna, speciellt eftersom mina barn känner sig som hemma där och hittar i varenda liten vrå..
Liam speciellt, han försvinner titt som tätt men dyker upp lika fort. Men man hinner undra både en och två gånger vart han tagit vägen.
Imorgon hoppas jag på sol, jag vill packa upp våran nya grill, parasollet och fixa till på uteplatsen.
Jag vill grilla med min familj. Det är första kvällen i huset som det är bara vi!!
Håll tummarna!!

Nu så...

Kategori: Allmänt

Vi lever...
Flytten gick hur bra som helst, ett stor tack till alla som var inblandande på ena eller andra sättet. Utan er hade det inte gått.
Vi stortrivs i vårat nya hus och saker och ting börjar ta plats. Det står några enstaka kartonger kvar som väntar på att bli uppackade..
Problemet är bristen på förvaring. Vi är i behov utav ett skåp/ hylla, typ ett vitrinskåp som kan svälja lite saker..
Ikväll har vi fixat med lampor i köket, satt upp slangvinda ,planterat sallad, morötter, rödbetor, rädisor m.m.
Jag har även varit på Plantagen och köpt diverse blommor som oxå har planterats o piffats med.
Vi har även införskaffat oss en grästrimmer men är fortfarande på jakt efter en gräsklippare..
Barnen har bara accepterat att vi flyttat, utan några som helst konstigheter... Liam har inte frågat efter lägenheten en enda gång, han älskar sitt nya, blåa rum.
Milla har fått ett rosa rum, såklart=)
Jag älskar att ha en trädgård, det gör vi nog allihopa.. Att bara kunna öppna altandörren ut till trädecket. Närheten till grönområden och lugnet.. Lovely!
Imorgon blir det jobb för min del, Tobbe åker till Gbg för att jobba några dagar... Mamma är här och hjälper mig med kidsen.
Måste även en sväng till lägenheten imorgon, dels för att hämta de sista sakerna och dels för att sälja våran gamla säng. På tisdag kommer städarna och på torsdag är det slutbesiktning.
På torsdag blir det även en sväng till IKEA för diverse småfix, man kommer på en hel del saker som man verkligen behöver när man bor i hus.
Ett besök i en färgaffär står oxå på listan då jag ska måla om vårt köksbord. Frågan är bara vilken färg??
Jag är trött och ska gå och decka i vår nya, supersköna säng!!
PS. Mest impad är jag över att vi fått igång boxern till teven, internet och lyckats skruva upp slangvindan på förrådsväggen. Ni som känner oss vet hur ohändiga vi är...
Go natt!

Nu går hon.

Kategori: Allmänt

Nu går Milla mer än hon kryper. Det har gått på bara en dag eller två..
Visst trillar hon ibland men hon reser på sig lika fort och fortsätter på sina små ben. Hon har även kommit på det här med att vända, inna trillade hon så fort hon försökte men nu tar hon svängarna galant.

Hon är superstolt, och hur söt som helst.





Nu händer det grejer..

Kategori: Allmänt

Idag borde jag nog ha ängnat dagen åt att packa men istället har jag/vi gjort allt annat än just de...
Vi började dagen med att vara först på plats när sängjätten öppnade sina dörrar. Vi har varit sugna på en ny säng men ändå tänkt att det får vänta ett tag, men tydligen inte för när vi åkte hem hade vi visst köpt denna skönhet


Jag har varit helt lycklig hela dagen och det känns hur bra som helst med en ny, lite lyxigare säng=)

Har även hunnit med en vända på stan, hämtat hem vår boxer så att vi kan se på teve i huset, fixat nya linser, handlat diverse nödvändigheter på HM, och lite annat småfix..
Hann med att packa ett par kartonger innan syster yster kom för att äta med oss och sen passa barnen.
Tobbe och jag åkte först till Beckers för att handla färg till vägg, lister m.m sen vidare till ILVA för att köpa 4 nya köksstolar, då vi skänkt bort våra gamla tidigare idag..
Sist men inte minst gjorde vi ett stopp hos Anna på gröna lejonet för att hämta diskbackar (som man kan ställa vinglas, champangeglas m.m).
Väl hemma la jag Milla innan jag packade lite till för att sen få ett rycka att vilja måla vår pall, som jag haft som "mål" i snart 5 år.  Nu är den vit, imorgon blir den högglansig vit med hjälp av sprayfärg.
Just de, jag har målat hallen här i lägenheten oxå. Vi har lyckats förstöra den med väggdekor och fick i uppgift att fixa den. Man skulle kunna kalla mig "fixaren"

Imorgon ska vi packa det sista, få nycklarna till vårat hus, fundera på om vi ska måla kidsens rum och bara njuta av att vara husägare.
Liam ska sova hos moster.

Ikväll kommer även "mormor, farmor" och Conny, de ska agera barnvakt i helgen. Inte Conny då förstås, han får allt hjälpa till att kånka=)

Nu jordgubbar med grädde!

4 dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Köpet med utemöblerna gick igenom så nu är det fixat. Stort tack till Familen Hallengren som hjälpte oss att göra detta köp möjligt!!
Idag har vi även varit och köpt nya dynor till möblemanget. Det kommer bli hur snyggt och bra som helst!!
Annars packar vi mest, även om det känns som att de tinte finns så mycket mer att packa...
Vi ahr även varit ett par turer till Myrorna idag för att lämna diverse pryttslar som inte blivit sålt på de loppias jag varit på eller hållt i.
Gårdsloppisen i lördags gick bra. Jag är nöjd men nu orkar jag inte loppa mer så resterna skänktes bort som sagt...

Idag har det varit riktigt skitväder i malmöet. Jag ahr klätt på båda barnen vid tre tillfällen och vi har försökt oss ut, men så fort vi kommit utanför porten så har himlen öppnat sig och vi har fått vända...

Idag har jag lagt upp två annonser på blocket. En bortskänkes; våra 6 skinnstolar som vi haft i köket. Taklampan som vi haft över bordet i köket. Den är i valnöt. Hör av er om någon är intresserad utav ngt.

Annars händer det mest saker hela tiden. Liam trottsar mer än trottset självt och hans öron ahr helt slutat att fungera. Jag gör inget annat än att säger NEJ hela dagarna.


Milla har börjat ta egna insiativ och går mer och mer. Man blir lixom lite chockad när man plötsligt möter henne gåendes i hallen. Söta lilla Milla!


Om 4 dagar får vi nyklarna till huset. Det kommer gå sjukt fort. Jag jobbar tis, ons och det sista måste packas dessa två kvällar. På torsdag blir det antagligen ett besök på Blomsterbergs möbler i Eslöv i jakt på ny säng..
Våra mammor kommer och på fredag ska det inhandlas färg samt skrivas papper hos mäklaren innan vi får nyklarna och kan dra igång. Barnens rum ska målas!
På lördag går det stora flyttlasset och vi sover första natten i vårt HUS.

Fredag den 13:e

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig trott speciellt mycket på skrock och av någon konstig anledning så brukar just fredagen den 13 vara mer utav en turdag för mig...
Idag hade jag ett mission, det var att gå ner på stan för att hitta ett par skor åt Milla. Den planen skrotades då det verkar vara helt omöjligt att hitta ett par coola sneakers i stl 20 med riktig sula, och istället kom jag hem med en hel hög påsar från Åhlens, POP, Hemtex osv...
Varför blir det alltid så??
Mina köp känns i alla fall som rena kap och jag är nöjd med dem allihopa.
Vi har dessutom hittat utemöbler, i teak.. Ett STORT bord med positionsstolar. Nu håller vi bara tummar och tår för att den affären går igenom på ett smidigt sätt!!
Jag har även en skön känsla av att vi kommer att äga en eller tom två fatboy outdoor inom en vecka eller två.. Tjohoo!!
Ikväll har jag passat på att rensa bland alla barnkläder, som faktiskt finns kvar trotts alla traderauktioner..
Imorgon blir det gårdsloppis. Jag har satt upp lappar runt om Möllan (kvarteret) så jag hoppas på att bli av med lite skit..
Vi har hur mycket bråte som helst, egentligen ingen skit- utan bara sånt som man har för mycket utav.
Tobbe är ute med grabbarna, kidsen sover och jag njuter av mitt vin... och BB..
Liam och jag har haft "biokväll" ikväll, chips, popcorn och toy-story. Det är kvalité!!
Om exakt en vecka så får vi nycklarna till vårat hus. Fatta att vi LÄNGTAR!!!

Min dag avslutas med ett glas rött och mängder av vispad grädde..

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat..
Började strax efter sju imorse och kom hem efter fem någongång..

Jag är trött, sjukt trött. Så trött att jag inte orkar packa ikväll. Istället har jag hällt upp mig ett glas rött som jag njuter av.
Väntar på att sonen ska somna för sambon har köpt jordgubbar som ska avnjutas med mängder av vispad grädde. Har jag sagt att jag älskar grädde? Typ det godaste som finns enligt mig!!

Sonen har vari på cirkus med sin pappa ikväll. Han var i extas när han fick veta vad som väntade, och ännu mer exalterad när han kom hem... Så pass att han har aningen svårt att komma till ro i sin säng.

Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig. Jag vill jobba på brännan...
Imorgon blir det parkhäng med kidsen.

Skål!

Budapest i bilder..

Kategori: Allmänt

Som vanligt när jag ska iväg på något s sover mina barn som skit..
Natten mellan torsdagen och fredagen var en av de värre. Milla vägrade sova och Liam pratade i sömnen, eller skrek i sömnen...
Vid ett-tiden tröttande jag på Millas stök och gick in o la mig hos Liam, och efter att han hade sparkat på mig i en timme eller två så började ha kräkas...
Och då vaknade Milla och sen var kaoset igång...
Jag somnade någon gång efter 03.20 och när klockan ringde strax efter 06 så kändes det som att hela jag var ett slitet vrak.
Men upp kom jag och tur var väl det, för vilken toppen-helg vi haft...

Bjuder på lite bilder...


Tjejerna på Kastrup...

   
På uppdrag med Trabant för att lösa en massa olika updrag... Sjukt kul!!


Maria och jag.. med dagens första öl!!

   
Diplom fick vi allihopa...                      Ingrid & Malin på vårt hotell, i foajen...! 


På äventyr i storstaden...

   
Gondol uppför berget för att sen hitta en fantasktisk utsiktsplats med restaurang och gott vin=)


Isabella, Malin och jag med (buda) pest i bakgrunden...


Vin i väntan på lunchen..

   
Toalettbesök, livemusik och vespa hanns oxå med...

Jag lämnade kameran hemma under kvällstid så festbilderna får ngn annan står för..

Budapest är en fantastisk stad och vi fick verkligen se den från dess allra bästa sida..




Att sakna sin familj.

Kategori: Allmänt

Hej!

Vi lever just nu i ett stort kaos med kartonger och saker överallt. Jag som annars brukar få panik över att ha saker överallt, har börjat vänja mig och skiter i kaoset...
Idag har jag i allafall plockat ner alla gardiner så nu ekar det oxå..

Tanken var att vi skulle packa nu ikväll men det är tydligen hockey på teve som sambon ville se så jag tänkte ha en dejt med datorn ikväll, med jordgubbar och allt... Lyxigt värre;)

Jag har ju varit i Budapest i helgen, mer om det i ett annat inlägg.
Det jag ville berätta var hur mycket jag har saknat min familj. Liam höll sig vaken tills de att jag kom hem igår kväll och jag fick en riktig bamsekram så fort jag kom innanför dörren.. Milla vaknade när vi skulle lägga oss, jag lyfte över henne i våran säng och sen har hon legat med sitt huvud på mitt hela natten. Tur att jag var rekordtrött och inte brydde mig det minsta, utan bara mös..
Imorse när vi vaknade och Milla fick syn på mig så fick jag världens leende utav henne... Kärlek!!

Åhh så härligt det är att vara hemma..

Tidigare ikväll fick Milla för sig att hon kunde gå, släppta taget och gick mellan mig och Tobbe som bara den- samtidigt som hon flåsade och klappade händerna åt sig själv...
Jag tycker att det är på tiden att hon börjar gå nu - på riktigt!!
Hon har i alla fall lärt sig att klättra upp i soffan, på träpallen i köket och i våran säng under dagen idag...
Väl uppe tror hon att hon är superwomen och kan ta sig ner genom att bara kasta sig...
Hennes föräldrar tycker att det är rätt farligt...

Avresa Budapest.

Kategori: Allmänt

Imorgon åker jag till Budapest. Jag har nog inte riktigt fattat det. Kul ska det bli i alla fall och idag ahr jag inhandlat diverse måsten inför resan, bla en ny bikini.
Det finns ju SPA till en förbannelse i Ungern tydligen och eftersom vi har ett nära och bra på hotellet som vi ska bo på så måste man ju vara redo...
Jag tror i och för sig att denna resa blir allt annat än lugn och rogivande. Alla är helt taggade för fest och nattklubbande. Ja, allt där alkoholhaltiga drycker är inblandade.
Ssist jag var ute med jobbet (andra gången jag träffade alla) så blev jag så full så jag spydde utanför vår ytterdörr och kunde inte ta mig ur sängen på hela dagen efteråt.
Jag hoppas inte att det blir så den här gången!!
Jag ska med andra ord, ha skitkul men inte spy och inte bli bakis... Wish me luck!!

Jag kommer sakna min familj. Det är första gången jag åker ifrån dem i mer än en natt....








Men det ska nog inte gå någon nöd på mig....;)
   
(bilder från hotellet)

på möbeljakt..

Kategori: Allmänt

Här letas det möbler och andra nödvändigheter till huset...

Tidigare i veckan beställde vi en hallmöbel från norrgavel, en lyxvariant som kommer passa hur bra som helst.
Hittade precis ett soffbord så imorgon blir det shopping=)

I förrgår hittade jag ett köksbord på IKEA, lite väl långt bara och gick in på deras hemsida för att se om det fanns i flera storlekar.. men jag hittade det inte ens på deras hemsida!
Har de inte hela sitt sortiment på hemsidan, någon som vet??

Nu behöver vi utemöbler, gräsklippare, stort parasoll, ett köksbord, 4 köksstolar och en tv-bänk sen är nog möblemanget färdigt.. Men det roligaste är ju nästan allt småfix. Att piffa och göra fint!

Vårt matbord i valnöt från seating concept är till salu om någon är intresserad. Likaså vårt vita väggskötbord från TROLL


På fredag åker jag till Budapet och på fredag är det även två veckor kvar till tillträde av huset. Jipppppi!!

Milla 1 år.

Kategori: Allmänt

Milla har som sagt hunnit bli ett helt år. Hon känns så stor samtidigt som hon är väldigt liten. Min lilla bebis...

Äta: Gör hon gärna med händerna men gladerligen med en gaffel om någon hjälper henne på att få på maten..
När hon är mätt tar hon sin tallrik och kastar i golvet så maten som är kvar flyger över hela lägenheten...
De hon ska dricka häller hon istället ut på bordet eller på sig själv - i knät.
Hon älskar mat, riktig mat.. Ska ha allt som vi äter och tror att hon kan ta lika stora bett som oss andra. men eftersom hon bara har två tänder och inte kan tugga så spottar hon istället ut maten..
Igår satte hon en morot i halsen, först spydde hon och sen vände jag upp och ner på henne för att få loss biten. Det gick bra!!
Hon fullkomligt älskar majs.
Hon har även fått smaka på livets godheter, såsom glass, kakor och chokalad,  behöver jag säga att hon älskar det??

Sova: gör hon numera en gång per dag. Men bara sedan ett par dagar tillbaka och det verkar fungera så vi kör på...
Hon somnar vanligtvis runt sju om kvällarna och sover sen i 11-12 timmar, ibland med ett par uppvak..
Vissa nätter är hon vaken en timma eller två, och av någon anledning så infaller alltid dess nätter när jag ska göra ngt dagen efter, tex jobba, resa..
Det är som att hon känner på sig att jag ska iväg o sover då väldigt oroligt.

Leka: är ju roligast om någon leker med henne. Att aktivera sig själv med en leksak är inte längre så himla skojsigt.
Favoriten ett tag just nu har varit hoppgungan där det ska gungas högt och mycket.
Hon går med allt som gås kan med, gåbilar, stolar, pallar osv. Men att släppa taget och gå själv är tydligen livsfarligt. Hon har de senaste dagarna lärt sig att klättra upp i sängarna och att trilla ner..

Tal: Hon pratar inte speciellt mycket men gör ljud och pekar så vi förstår varandra rätt så bra ändå.
Hon säger som innan; mamma, pappa, däh (som betyder där), titt (tittut), tutt (tutte), tatten (vatten).

Annars är hon mest en bestämd liten dam som verkligen vet vad hon vill. hon är envis som sin mor och ahr ett temperament, oxå som sin mor...
Säger vi NEJ till henne om ngt så skrattar hon. Ju högre och argare vi säger det, dessto mer skrattar hon.. Skitunge=)
Hon älskar sin storebror och allt han gör och säger är skitkul.
De brukar göra sig till för varandra och båda två kiknar av skratt, det värmer i mammahjärtat.

Lillskruttan är nu 73 cm lång och väger 8900g
Hon följer sin kurva till punkt och pricka.



Dagen efter. 3 veckor före.

Kategori: Allmänt

Jag är inte så het på att blogga känner jag. Jag har lite annat att styra med såhär 3 veckor innan  flytt.
Igår va vi bortbjudna och spenderade eftermiddagen och kvällen hos Lisette med familj. Hur trevligt och mysigt som helst. Tack snälla ni!!
Vi var t.o.m och tittade på majelden, kommer inte ihåg när det hände sist.. Men kom ihåg känslan av när man själv var liten och gick dit med föräldrarna - mys!
Jag var i alla fall nykter och har med andra ord mått prima ballerina idag!!
Idag vaknade jag av klockan 07.32 och det händer inte alltför ofta... Att jag ställer klockan en söndag och att den väcker mig före kidsen.
Anledningen var loppis, jag hade bokat plats för att sälja av lite skit... Affärerna gick väl inte så bra som jag hoppats på men en tusing eller två rikare blev vi allt..!
Det är massa sakerkvar och jag planerar nu en gårdsloppis för att slippa dra på alla saker. Känns bättre att ta hit folk som själva får släpa på skiten de köper..
Liam har varit på teater med moster idag. Han gillar verkligen just teater och pratar om det flera gånger i veckan. Kul att någon i familjen är lite kulturell!
Jag har mest packat hela kvällen, det är verkligen ett stort KAOS här hemma med saker överallt.
Men det går sakta men säkert framåt..
Nästa helg åker jag till Budapest med jobbet. Tobbe tar ev med sig kidsen till Jönköping. Och därefter är det bara 1,5 vecka kvar till flytt och den sista veckan ska ev Tobbe spendera med jobb i Gbg så nu gäller det att lägga i en växel och få lite gjort!!
Imorgon blir det 1-årskontroll på BVC och därefter IKEA med kidsen för att handla lite nödvändigheter.
Go kväll!!