jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

4 dagar kvar.

Kategori: Allmänt

Köpet med utemöblerna gick igenom så nu är det fixat. Stort tack till Familen Hallengren som hjälpte oss att göra detta köp möjligt!!
Idag har vi även varit och köpt nya dynor till möblemanget. Det kommer bli hur snyggt och bra som helst!!
Annars packar vi mest, även om det känns som att de tinte finns så mycket mer att packa...
Vi ahr även varit ett par turer till Myrorna idag för att lämna diverse pryttslar som inte blivit sålt på de loppias jag varit på eller hållt i.
Gårdsloppisen i lördags gick bra. Jag är nöjd men nu orkar jag inte loppa mer så resterna skänktes bort som sagt...

Idag har det varit riktigt skitväder i malmöet. Jag ahr klätt på båda barnen vid tre tillfällen och vi har försökt oss ut, men så fort vi kommit utanför porten så har himlen öppnat sig och vi har fått vända...

Idag har jag lagt upp två annonser på blocket. En bortskänkes; våra 6 skinnstolar som vi haft i köket. Taklampan som vi haft över bordet i köket. Den är i valnöt. Hör av er om någon är intresserad utav ngt.

Annars händer det mest saker hela tiden. Liam trottsar mer än trottset självt och hans öron ahr helt slutat att fungera. Jag gör inget annat än att säger NEJ hela dagarna.


Milla har börjat ta egna insiativ och går mer och mer. Man blir lixom lite chockad när man plötsligt möter henne gåendes i hallen. Söta lilla Milla!


Om 4 dagar får vi nyklarna till huset. Det kommer gå sjukt fort. Jag jobbar tis, ons och det sista måste packas dessa två kvällar. På torsdag blir det antagligen ett besök på Blomsterbergs möbler i Eslöv i jakt på ny säng..
Våra mammor kommer och på fredag ska det inhandlas färg samt skrivas papper hos mäklaren innan vi får nyklarna och kan dra igång. Barnens rum ska målas!
På lördag går det stora flyttlasset och vi sover första natten i vårt HUS.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: