jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Shit man..

Kategori: Allmänt

är ett utav de fulaste uttrycken jag vet men måste erkänna att jag använde de ganska så flitigt.. tyvär!

Är helt skit slute idag.. Liam har sovit riktigt kasst i 2 nätter så Tobbe o jag går omkring som 2 zoombies.. fattar inte vad de är men antingen är de väl fler tänder på g eller nån fas (för de är ju inget ovanligt) han går igenom.. Hoppas att de vänder snart i alla fall!
Tobbe är o jobbar så jag har precis fixat iordning en taccopaj tills han kommer hem, lillman sover (ikapp alla timmar) och efter maten ska vi träffa föräldragruppen för lite kafferep och bebisbus.. Har varit en sväng på merkado (loppis) i parken idag men jag tycker ju att d är lite äckligt me begagnade saker så de blev inget.. va mest bara en massa skit tyckte i alla fall..

Idag är de en riktig sommardag ute, klarblå himmel o jättevarmt...
Kidsen badade tom i parken förut men Liam ahr åkt på en förkylning o snorar flera liter varje dag.. så för honom blev de inget bada, bara lite bus i lekparken=)

igår va vi hos selma (ulf och ulrika) och lämnade hennes födelsedagspresent för nästa helg fyller hon 2 år. Där bjöds även på grillat så de blev en sån där supertrevlig spontankväll..

Nu vaknar lilleman.. kanske skriver lite mer ikväll, eller inte!

När?

Kategori: Allmänt

Imorse när Liam vaknade o skulle ha välling, klockan va väl si så där 05.30 så va de typ becksvart ute.. för en vecka sen va de ljust ute vid den tiden! Det är verkligen på väg att bli höst, de känns tom i luften trots att de är ganska varmt..

Liamklockan ringde i alla fall vid halv sju för uppstigning.. lyckades väl hålla kvar honom i våran säng i nån halvtimme så att man får vakna till lite.. för jag är inte piggelin om mornarna! Tur att vi har Bullen (en mjukishund), som Liam kan gosa o leka med varje morgon, han är helt tokig i Bullen och i sin Ior=)

Idag står de prommenad och lekplats på schemat, ska träffa mammor+kids från babysimmet i våras.. ska bli kul att se hur mycket alla har vuxit (kidsen alltså;)).

Liam går mer och mer nu för varje dag.. han släppar taget rätt som de är o traskar iväg, nya bulor  blir de dock varje dag men han är ändå ganska tålig tycker jag=)
Så coolt o se när han bara knatar iväg... Men när kan man säga på riktigt att de går??
Är de när de går själva hela tiden eller när de tar sina första steg?

Lilleman knoppar nu så jag ska passa på att lägga ner mig lite för sen blir de full rulle, hela dagen!

Mamma-son-dag

Kategori: Allmänt

Idag skiner solen och genast blir man både piggare och på bättre humör, att lite sol kan gör SÅ MYCKET!
Tog med mig lilleman ut på en speedad prommis imorse, han tycker nog oxa att de är skönt att komm ut en sväng innan frukost, han pratar så glatt med alla hundar vi möter och me fåglarna som flyter runt i dammen..
O att frukost kan smaka så gott när man väl kommer hem=)

Just ni ligger lilleman o sover i sin säng, utan några protester.. (peppar, peppar). Tänkte fixa lite pannkakor till lunch o sen ska vi till öppna förskolan och sjunga. Blir nog även en sväng till parken för lite lek och bus. Har inget bestämt idag och det känns riktigt skönt, att bara få ha en HEL mamma-son-dag!

Mor och son..

skumbad..

Kategori: Allmänt

Ännu en riktigt regn och ruskdag lider mot sitt slut.. Inte konstigt att folk blir depprimerade på hösten!
Jag och Liam passade i alla fall på att ta ett riktigt skumbad nu ikväll.. och de va ku inte tråkigt precis i lillemans ögon=)
Jag passade även på att fixa ett litet minispa o filade fötter o bara lyxade till de lite.. väldigt skönt, och behövligt!




Va på öppna förskolan i förmiddags med Gordan, Lisette och kidsen, även de va uppskattat o kidsen fick leka av sig innan de va dags för dem att knoppa o vi kunde gå en sväng på stan.. ingen shopping, vi kollade bara runt=)

Eftermiddagen har jag och lilleman spenderat i parken innan himlen öppnade sig, då gick vi hem i ren protest!
Jag har för övrigt sett ut som en riktig skogsmulle idag påtan, traskat omkring i ett stort regnställ, varmt va de me...

tråkigt inlägg men jag känner mig ganska så tråkig idag.. nu ska jag dricka te o knapra knäcke med älsklingen=)

hitta på?

Kategori: Allmänt

Sonen har sovit i snart 1,5 timme och de händer inte så ofta.. oftast är det powernaps på 30 min men han kanske blev lite extra trött utav promenaden imorse..
Han somnade för övrigt i mitt knä framför tv:n o de händer aldrig.. så jag är lite smått överaskad!
Men så mammaig/pappig som han har varit den sista tiden så är de kanske inte så konstigt!

Jag har druckit mitt morgonfaffe, sett days of our lives som har spårat ur mer än någonsin! de har ju tom bytt skådespelare..!
Har även kollat igenom alla bloggar som jag troget läser varje dag, kollat platsbanken, hemnet, familjeliv, facebook.. osv... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väcka lillemna kanske så att inte alla tider blir helt fel.. behövs inte, han vaknade av sig självt.. hej!

bra start på dagen

Kategori: Allmänt

Dagens morgonprommis är avklarad så nu längtar jag efter en riktigt god frukost... Mmmm
Sen blir de lite lek o bus me lilleman innan johanna och bella kommer o e blir ännu mera bus=)

Smått och gott

Kategori: Allmänt


Semlan (jag bara älskar den här bilden)


Liam äter chokladkaka (kanske syns:))


Brainfreeze  (hur de nu stavas) kanske=)


Nelly och Liam busar...


Snygge Nelly

Lite kort som jag kände för att lägga in...


Går bättre och bättre..

Kategori: Allmänt

Liam går mer och mer för varje dag. I förrgår (för er som varit hemma hos oss) så gick han från röda mattan i hallen in till tv: i vardagsrummet.. jag blev impad!
Idag har han oxå traskat omkring en hel del.. Jag längtar efter att han ska börja gå på heltid för just nu hänger han i mina ben HELA tiden o vill att jag ska gå med/bredvid/jämte honom.. funkar ju inte riktigt alltid!
O så blir han frustrerad när de inte går som han vill..

Snart så...

Burlöv Center

Kategori: Allmänt

igår va jag bara trött och bakis så då orkade jag inte blogga..

Idag däremot har jag och Liam spenderat hela dagen på Burlöv center, Gordan hörde av sig imorse o frågade om vi skulle me så då messade jag johanna så hon o bella kom oxå dit.. kul att ses men inte lika roligt för kidsen kanske att sitta i en vagn när morsorna shoppar loss..
Så när vi kom hem efter 4 timmars shopping så tog jag med lilleman till folkets park för att leka av sig lite.. han är helt tagen utav alla andra barn som leker så han kan bara stå helt still o kolla in alla.. Men han hann även med att äta lite sand, gunga och sno kex utav en annan "unge"

Tobbe har jobbat sin första dag idag efter 6 veckors semester så de kändes lite konstigt imorse när han åkte o liam o jag va själva.. va ju så länge sen!

Imorgon kommer Johanna och Bella hit så vi ska till öppna förskolan och sjunga.. blir säkert en tur i parken me..
Imorgon ska jag även ta mig i kragen o ta med liam ut på en powerwalk innan frukost för igår köpte jag nya walkingskor som måste invigas=)

Nu blir de tv:n!!

Citron..

Kategori: Allmänt



Våran son har hittat en ny favorit, citron!
Han äter dem utan att göra en min och vägrar släppa taget..

Verkligen pissväder..

Kategori: Allmänt

Regnet öser ner och har gjort ett bra tag.. Jag blir så less!
Man blir ju depprimerad av att bara titta ut genom fönstret.. Tobbe hade tom tänt lamporna i fönstret för att de va så mörkt både inne och ute... känns som en riktig höstdag=(

Tobbe har precis gett sig av till Tyskland, Liam sover (för de har han inte gjort inatt) och syster är på väg hit för att hitta på något med oss. Vi pratade om att åka till Burlöv center eller Nova lund, lr bara träffa Ulrika och Selma o fika lite! Mig spelar de ingen som helst roll för jag är pank o kan inte handla.. Fika hade ju varit nice men de blir de nog i vilket fall om jag känner oss rätt=)

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder men våran dator är ju såå seg så jag drar mig för de... en vacker dag så;)

Separationsångest

Kategori: Allmänt

Ännu en kväll då Liam vägrara att sova. Han brukade somna efter att vällingen va slut men nu har han nån slags panikångest, för så fort vi går ut från sovrummet så skriker han ngt så hysteriskt..
Antar att de är separationsångest så man kan ju inte göra anant än att tycka lite synd om honom.. Men jag hade hellre sett att han somnade själv o att nattningen inte skulle ta en timme varje kväll. Nu har de bara varit så här i nån vecka så de kanske går över lika fort, kan ju hoppas på de i alla fall!

Har varit nere en sväng på malmöfestivalen idag, så ännu en gång är de konstaterat att de bara är skit till salu o trångt o jävligt att gå med vagn...
Fick mig i alla fall en langos=)

Vi va även hemma hos Sara och Robban och kollade i deras fina lägenhet, där bjöds även på scones o kaffe så mätta va vi när vi traskade hemåt..
Syster har varit här en sväng och hälsat på me men bara en kortis så e får bli lite umgänge med henne imorgon när Tobbe åker till Tyskland. Han ska dit med Danne som ska handla till deras bröllop o då följer Tobbe me o hjälper till samt handlar hem lite smått o gott till oss=)
De är även sagt att vi ska ha lite kräftskiva imorgon med Ida, Martin och Robban men mycket mer än så är inte bestämt..

nu väntar en kväll i soffan me min kärlek

Nu så..

Kategori: Allmänt

fungerar allt igen. Datorn och hemtelefonen lyckades jag och Tobbe få igång.
Och efter att ha väntat i 35 min för att få prata med någon på telia så säger tjejen att antingen är de fel på monilen eller på sim-kortet, mer vet jag inte... Ehh Nä He?!?

Vi, eller Tobbe har i alla fall lyckats få den att fungera för tillfället. men bara så att ni vet. Är den avstängd så ring hem eller till Tobbes mobil..

Idag blir de en sväng till stan, de är sista dagen på malmöfestivalen o jag ska passsa på att unna mig en langos och köpa strumpor=)
grabbarna sover för tillfället så då passar jag på att uppdattera mig genom att läsa alla andras bloggar o blogga lite själv!

Offline?

Kategori: Allmänt

Nu ikväll när vi kom hem och jag skulle sätta mig vid datorn så går de inte att komma in på internet...?
och hemtelefonen har lagt av..?

Och min mobil, där det alltid står Telia.. står de nu istället OFFLINE och så är de ett stort kryss i displayen..?
Jag fattar vekligen ingenting!

Sitter i telefonkö till telia.. en väntetid på 35 min...?
Tur att jag ahr tobbes mobil för hur ska man annars kunna ringa när ens mobil har pajjat o hemtelefonen har lagt av?

Hoppas att de har nån bra förklaring.. för mig vill man inte bli ovän me just NU!

Jobb sökes!

Kategori: Allmänt

Jag börjar få lite små-ångest över de här med jobb. Jag kommer INTE att gå tillbaka till servitrisjobbet på lilla torg.. det finns inte i min värld så därför måste jag ju hitta ett nytt jobb så snart som möjligt.
Så är de någon som vet eller hör ngt så hör av er. jag är öppen för förslag=)

Hälsoresan

Kategori: Allmänt

Jag började ju mitt nya liv för ca 1,5 vecka sedan. Mitt "nya" liv innebär att inte fika 3 ggr om dagen, baka en massa kakor o vräka i sig godis/chips osv om helgerna.. O det går över förväntningarna=)
Jag har inte ätit något sockrigt på hela tiden o så är jagj ute o powerwalkar varje, ibland varannan dag.. känns hur bra som helst. Fast jag måste ju erkänna att jag helst vill se resultat efter första prommenaden o gå ner 4 kg i veckan. men det verkar inte som att de kommer gå riktigt så fort..
Skönt i alla fall att ha kommit igång!

imorse tog jag en skogsprommenad o traskade förbi jennifer o james hus, va lite nyfiken efter allt jag läst på jennifers blogg. Måste bara säga att jag är lite avis. Jättefint hus o kanonfin färg!
Undrar lite över när jag ska få ett nytt hus o flytta in i?!?

Idag ahr jag spenderat dagen med mamma, anna och liam. vi har varit på stan o shoppat lite, ätit lunch och fikat.
Märkligt att man alltid handlar massor när man är här i vimmerby o inte när vi är hemme i malmö.
Hittade bla lite presenter till kids som fyller år nu i sep och okt=)
Vi har även varit hemma hos mamma ikväll och ätit middag o nu sitter tobbe o "svärföräldrarna" o kollar på fotboll så jag har parkerat mig här framför datorn.
Imorgon bär det av hem igen.. några dagar i Malmö tillsammans innan Tobbe börjar jobba igen på mån. kommer kännas jättkonstigt att bara vara hemma, Liam och jag. Sammtidigt ska de bli roligt att umgås me alla mammor+kids igen.

tack för mig, hej!

vimseby

Kategori: Allmänt

Är i Vimmerby i veckan, därför denna värdelösa uppdattering..
Kommer igen på torsdag eller fredag.

tobbe har varit på en intervju idag och ännu en väntar imorgon...

jaja, nu ska vi ut i regnet:(

Bästisar

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder på Liam tillsammans med sin bästa kompisar=)


Mille, Bella och Liam


Bella och Liam


Mille och Liam

Ikväll kommer Danne och Helene hit o vi ska fixa lite mat o korka upp lite rödvin så de ser jag fram emot.
Imorgon ska vi till knutstorp på Ferarri Racing Day så då hoppas vi på fint väder=)

Bilder-Eskilstuna

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från Eskilstuna som vi besökte i förra veckan!



Lotta, Liam och Tobbe (Mats i bakgrunden)


Tobbe och Liam badar..


O gissa vem som är världens lyckligaste lilla kille...?


Ännu ett kort med en nöjd kille som äter sin första chokladkaka..


Snygging..


O krypa i trappan va en hit.. helst me huvudet först:/


Ännu mera bad, fast denna gången inomhus med Vera som publik


Sim sim...

Kommer mer kort från Stockholm, men en annan dag!
Go  natt

fixardag

Kategori: Allmänt

Idag har varit en sån där tråkig dag då vi började med att storstäda HELA lägenheten, vilket var behövligt och tog ett X antal timmar.. Men man känner sig ganska så nöjd efteråt=)
Därefter hann vi med lite lunch, vi har fått dille på ärtsoppa (gjord på gröna ärtor), och jag som inte ens tycker om gröna ärtor tycker att den här soppan är hur läcker som helst!
Tog med mig familjen och åkte till Willys för att storhandla..
Jag skriver alltid en inhandlingslista men vad som ska inhandlas men det händer aldrig att man bara handlar de som står på listan, utan ca 20 saker till som man igentligen inte behöver. Varför?
Sen när jag kommer hem så upptäcker jag oftast att jag har glömt ngt..!!

Har även haft tvättid o har tvättat hur mycket som helst, pinsamt bara att vi upptäckte nu ikväll efter allt tvättande att vi hade tagit någon annans tvättid. Vi skulle ha tvättat igår, ojdå!

Har ringt till två olika dagis idag så vi ska dit i september o kolla läget men ska lägga in en ansökan imorgon så att vi vet att vi har en plats till 1 januari, lillkillen håller på att bli stor.. Vad hände med min bebis?

Syster kom förbi  för ett par timmar sedan och drog med mig på en powerwalk-prommenad, såå behövligt och underbart skönt! Mitt nya, lite mer hälsosamma liv förtsätter.. sakta men säkert framåt=)

Nu är de klappat o klart, på söndag bär det av till Vimmerby, stannar antagligen till tors så att vi hinner umgås med alla utan att behöva stressa runt (jo visst att de blir så...)

Känns jättebra nu att vi tog oss i kragen o städade, tvättade, handlade o ringde runt till lite dagis..
Nu måsta jag bara hitta ett nytt jobb oxå..

Blixtar och dunder..

Kategori: Allmänt

Världens halllaballoväder ute, det spöregnar, åskar o blixtrar.. ganska så mysigt så länge jag slipper vara ute!

Har varit hos Gordan o Mille idag en sväng, Johanna o Bella va oxå där, händer inte så ofta att vi träffas alla 6 längre så de va roligt me lite prata-ikapp-snack.. De roligaste är att kidsen leker jättebra, men inte med varandra.. vi som träffas för att de bla annat ska få leka av sig o så är de i varsitt hörn utav rummet om ens i samma rum;)
Gordan hade bakat o för första gången va hon nöjd över sitt verk. Jag har börjat mitt "nya" nyttiga liv så jag kunde ju tyvär inte äta, smakade en pyttesmula o den va jättegod=)
Va ute och powerwalkade me syster igår, jag behöver verkligen någon som pushar mig ur soffan o drar med mig på sånt! Jag har blivit aningen lat under sommaren o de syns på vågen så nu blir de till att ta till hårdhansdskarna.

Idag har vi kollat upp ett par olika dagis som vi kan tänka oss att lämna Liam på om dagarna, ska ringa imorgon o fråga om vi får komma dit o kolla igenom stället. Man har ju en del krav som mamma o så kan man ändå bli placerad precis vart som helst... Fattar inte vem som har gjort reglerna, personen kan inte va helt 100.
Vi är aningen sent ute dessutom..!!

HAr haft lite klipp-o-klistra-kväll med alla foton, ligger efter.. Har väl en så där 400 kort som ska in i album o så ska de skrivas lite till varje kort (ångest) + att Liams "Mitt första år bok" måste uppdatteras då de har hänt en hel del sen sist vi ahde den framme.. Man glömmer ju så fort, tur att man har bloggen så att jag kan gå tillbaka o kolla datum=)

Har även fått ett paket från USA idag, från familjen som jag va Au Pair hos. Eller rättare sagt Liam fick ett paket för de va en bok och en snuttefilt så nu blir de till att läsa godnatt-sagor på engelska=)
Jättegulligt utav dem i alla fall!

Liam öppnar paket=)

imorgon blir de storstädning, grodorna har fått städat idag så imorgon är de våran tur!

home sweet home..

Kategori: Allmänt

Nu är vi åter hemma i Malmö igen , så skönt och ingen är gladare än Liam. Han har krypit omkring och bara varit världens gladaste ehla eftermiddagen=)
Tågresan gick super, Liam sov i 1,5 timme i min famn så då passade vi på att knoppa allihopa.. behövligt!

Jag är igentligen för trött för att orka blogga.. så de får bli mer imorgon.

Kommer antagligen till Vimmerby en sväng i nästa vecka för alla som är intresserade=)

semestern lider mot sitt slut..

Kategori: Allmänt

Imorgon åker vi tillbaka hem till Malmö igen, veckan som varit ha gått hur fort som helst!
Har haft det supermysigt här i sthlm med. Idag har vi varit hemma hos Mimmie en sväng o kollat hennes fina lägenhet och sen åkte vi till söder för att äta frukost/lunch. Mimmie jobbade idag så Tobbe, jag och Liam fick åka till stan och shoppa alldeles själva. Blev inte så mycket shopping dock.. vi hittade ingenting, lr de flesta affärerna finns ju i Malmö me så de blir bara en massa mer att släpa på. Så de får bli en dag på stan i Malmö i veckan.
 
Vi har precis varit och hämtat lite mat, sushi till mig och pizza till Tobbe, Liam fick smaka pizzakanter=) 
Lilleman har lärt sig att vinka idag så han sitter i sin vagn och vinkar åt allt och alla!!

Igår var vi ute i Åkersberga och hälsade på min kusin Natali med familj. Jag har inte varit i deras nya hus innan, de va kanonfint!
Vi var även en sväng i gamla stan och gick runt bland alla mysiga små gator, jag gillar sthlm mer och mer..
Vimmerbys största stekare (Philip) var även här en sväng och hälsade på. Kul att ses då de går alldeles för lång tid mellan gångerna!

Nu ska jag ängna några timmar åt min man, innan vi ska packa o fixa inför morgondagen.

in tha big city!

Kategori: Allmänt

Det finns visst datorer även i Sthlm...=)

Eskilstuna va super, Liam trivdes som fisken.. Lotta och Mats (som vi bodde hos) har en hund som heter Vera och Liam va helt såld.. Han har dessutom kärt sig att säga vovve, även om de låter mer som booove. Han kan även säga tutte och pappa.. Mamma har han ju sagt ett tag nu;)
Tillbaka till eskilstuna.. Liam badade ca 2 ggr varje dag, antingen i en vedeldad pool eller i deras superstora jacuzzi. Som en liten fisk (bilder kommer senare)!
De blev en hel del shopping innan vi tog tåget i fredags och åkte till sthlm.
Tack Lotta o Mats för en supertrevlig snabbvisit=)

Här har vi det super, igår mötte vi upp Mimmie som jag inte har sett på 3 år o de blev så mycket känslor så jag började tjuta.. De blev i alla fall en helväll me kinamat och en dunk rödvin, en massa minnen o många skratt=)

Idag har familjen varit å stan och shoppat lite, lr de va mest jag som shoppade sen hamnade vi mitt i Glamour stiletto run, där ett antal tjejer tävlar om att vinna 100 000 kr genom att springa 100 meter i högklackat på så kort tid som möjligt.. helt sjukt, tjejen som vann sprang på 16 sekunder!
Träffade på lite vimmebybor, crille o sara som skulle på semester till egypten imorgon.
va även och hälsade på Marex på Gant, därefter till Scandic på ett glas vin innan vi åkte hem hit och lagade lite mat o nattade lilleman.

Nu ligger vi i soffan och äter godis, mimmie har precis åkt hem för att fixa iordning sig för en helkväll på stureplan. jag funderade på att följa med men vi ska nog till kusinen i åkersberga imorgon o då vill jag vara pigg!

Here we come!

Kategori: Allmänt

JA, just de.. ni läste rätt!
Klockan slår strax tolv o vi packar för fullt för imorgon bär det av till Stockholm.
Mimmie (våran räddare) har fixat sin systers lägenhet som vi får bo i om de är så att de inte löser sig med ett par andra som vi fortfarande inte vet.
Jag vill veta innan vi åker att vi har någonstans att sova..!

Syster kommer hit imorgon bitti o kör oss till stationen, så de får bli take away-frulle från espresso house..
Jippi..
Stockholm, here we come!

(Så som ni förstår så blir de ett par dagar, ca en vecka då jag inte kommer att blogga, hoppas ni står ut=))

Deppig!

Kategori: Allmänt

Dagen började ganska så bra, förutom att vi har sovit ganska så kasst inatt allihopa!
Hade bestämt me mammsen att vi skulle ses idag, Tobbe och Johan skulle oxå vara med. Vi va hemma hos Klara o co, åt pastasallad o pratade ikapp allt som vi missat då vi inte har setts på några veckor. Supertrevligt!
Lisette och Gordan av oxå me med sina små-grabbs=)

I bilen på väg till Klara så får jag ett telefonsamtal och får veta att vi inte kan bo i lägenheten i sthlm som va bestämt sen långt innan, det har brunnit på vinden o huset ska saneras.. FAN!
Inget att göra mer än att leta reda på någon annanstans att bo, lättare sagt än gjort vill jag lova!
Vi har ringt alla vi känner o vet, nästan i alla fall.. just nu väntar vi på en hel del som ska återkomma!

Liam har varit hur trött som helst nu i eftermiddag o somnade bums vid sju, efter vällingen! men vaknade efter nån timme o nu typ vägrar han att sova. Tyckte att han kändes varm o tog tempen.. 38,6 graders feber!
Så nu känns de ännu mer skit att åka till sthlm (om vi nu hittar boende)..
FAN, rent ut sagt!
Våran enda inplanerade semester, biljetter betalda o allting klart o så bara skiter de sig!

Just nu hatar jag bara allt!!

Lägenhet efterlyses!

Kategori: Allmänt

Lägenheten som vi skulle bo i stockholm i veckan är rökskadad. Det har brunnit inatt så vi har ingenstans att bo på våran semester..
har kvällen på oss att hitta ngt annars blir de till att stanna hemma=(

regn, regn o lite solsken..

Kategori: Allmänt

Hur deppig blev man inte imorse när man vaknade ochregnet bara öser ner?
Känns som att hela dagen va förstörd, för vad kan man hitta på inomhus (nu när man är så van vid att vara ute)??

Efter ett apr timmar klarnade de i all fall upp lite så vi tog bilen och åkte o hälsade på Johanna, jocke och Bella i Kävlinge. Jättelänge sen vi sågs o barnen va helt excalterade över att få leka me varandra.

Tobbe är och spelar hockey o jag har spenderat kvällen med att söva en övertrött Liam o sen sökt ett jobb i Hultsfred.

Gordan, Henke och Mille har varit här en sväng me så kidsen lekte, men inte så mycket med varandra;)

Hoppas på mycket bättre väder till veckan för på onsdag åker vi på semester till eskilstuna en natt o sen sthlm i några nätter. Ska bla träffa Mimmie som jag "satt ihop med"  när vi va i USA som Au Pairer. Ska bli superkul!
Sen ska vi på skansen o shoppa loss i stan=)

Är de fest eller?

Kategori: Allmänt

Har ännu en gång gått ett par dagar då jag inte har skrivit, har haft fullt upp o behövt tid att återhämta mig.
Lördagen började lugnt, Vi bestämde oss för att at en prommenix till Mobilia för att hämta ut lite foto som jag har beställt på siba, eller inte så lite, bortåt 400 kort IGEN!
På vägen dit ringde min syster Elouise med familj, de mötte upp oss o så blev de lite mer shopping. Hittade ett apr nya flipp flopp och en ny bikini. Tobbe köpte en pikétröja!
Bjöd me syster me familj hem på lite lunch, ringde även hit min andra syster så de blev fullt hus!
Hann även me en sväng till folkets park där kidsen fick bada i rosen-fontänen!

Jag och Liam plaskar i vattnet..


Kalle, Elin och Linnea under rosen..

Vi hade pratat me Sara, Robban, Ida och Martin om att ev grilla på kvällen.. men under eftermiddagen växta antalet en aning o slutsiffran hamnade på 13 pers + 2 barn hemma hos oss..
Som tur va så sken ju solen så vi kunde sitta ute.. och vi fick plats!
De va supertrevligt med många skratt och en hel del vin=) Grabbarna gick ut framåt natten o vi brudar satt kvar här o pratade gamla minnen=)

Lite bilder från kvällen..
   
Ida                            Robban                   Tobbe

   
Erik                           Sara och Alex                   Pertan

 
Martin

igår däremot va de ganska så lugnt hemma hos oss, Liam vaknade strax innan sju o då va vi inte så piggelin men syster hämtade honom för en prommenad så att jag o Tobbe kunde sova ruset av oss=)
Va även hemma hos Ida och Martin en sväng och fikade på deras innegård=)

Idag öser regnet ner men vi ska och hälsa på Johanna, Jocke och Bella i deras nya hus.. synd att inte sole

bilder..

Kategori: Allmänt

Lite bilder från Fredrick och Pernillas bröllop...

Familjen Danielsson/Jonsson på bröllop


brudparet=)


Fredde, Pernilla, Minna och Maja


Jag och Tobbe

 
Åker raggarbil...


Vi igen..


Bröderna Daníelsson.. Tobbe, Fredde och Cönte


Presentöppning dagen efter.. Tavlan är fixet och trixet som jag har varit lite hemlighetsfull med..

Hade kunnat lägga in hur mycket bilöder som helst men kände att nu får de vara nog för idag..

Grillmästare..

Kategori: Allmänt

Vi har slutat upp att laga mat i våran familj, vi äter ngt lätt till lunch o så grillar vi om kvällarna.. Vi har grillar varenda kväll sen vi kom hem om man inte räknar de 4 kvällarna som vi har varit ute och ätit. kanske inte blev så många kvällar kvar men de känns som att vi har igång grillen hur ofta som helst.. och gott är de!

Har varit och badat på segevångsbadet idag. Så skönt med en liten pool där Liam kan krypa omkring i. Jag upptäckte dock att jag börjar få blåsor på ryggen efter allt solande (antar jag) så de blev inte att vi stannade så länge (bara 4 timmar=)). Känner inte av att de gör ont men jag känner som små knölar på ryggen.. lite äckligt kan jag tycka!

Har även varit nere på stan idag en sväng, vill ha en till bikini men hittade ingen som kändes så där rätt så de blev Tobbe som shoppade ett par shorts till honom istället.

Idag när Liam hade somnat i sin vagn så la Tobbe och jag ner oss på mattan precis bredvid vagnen och halvsov i nån halvtimme tills liam vaknade. De roliga är att jag lyfte ner honom till oss o la ett gosedjur som kudde och han somnade om efter att ha varit vaken i kanske 10 min. Detta har aldrig hänt, Liam är inte den som somnar om när han väl har vaknat. Han sov dessutom i en timme till. Vi är fortfarande chockade!!

Tänkte att jag skulle lägga in lite mer bilder från våran semester i jönköping o vimmerby men de kommer i ett annat inlägg!