jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

hitta på?

Kategori: Allmänt

Sonen har sovit i snart 1,5 timme och de händer inte så ofta.. oftast är det powernaps på 30 min men han kanske blev lite extra trött utav promenaden imorse..
Han somnade för övrigt i mitt knä framför tv:n o de händer aldrig.. så jag är lite smått överaskad!
Men så mammaig/pappig som han har varit den sista tiden så är de kanske inte så konstigt!

Jag har druckit mitt morgonfaffe, sett days of our lives som har spårat ur mer än någonsin! de har ju tom bytt skådespelare..!
Har även kollat igenom alla bloggar som jag troget läser varje dag, kollat platsbanken, hemnet, familjeliv, facebook.. osv... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, väcka lillemna kanske så att inte alla tider blir helt fel.. behövs inte, han vaknade av sig självt.. hej!

Kommentarer

  • Josse säger:

    Ja när man inte räknar med att dom ska sova så sover dom länge. Man tycker att det inte är någon ide att hitta på nåt. Mne oj vad mycket man hade hunnit om man satt fart direkt. Men men det man inte gör idag kan ´man ju göra imorgon... Har oxå fastnat i Days of our lives. Såg även på det när jag var mamma ledig med Tuva. Men om man missar alla av snitt ett år sä hänger du ändå med!! En jättebra serie tycker Lars..... Not! Ha det bra i regnet!!

    2008-08-27 | 21:08:21
    Bloggadress: http://jossessida.blogspot.com/
  • Evelina säger:

    ja men visst är de så.. sen när man har tänkt att göra ngt så vaknar de efter 20 min..

    Tobbe typ spyr på days og our lives han me.. jag tyckte me att de va skit men man fastnar lätt o tänker man efter så är de ju riktigt kasst.. men som sagt, jag tittar på de;)

    2008-08-28 | 10:25:08

Kommentera inlägget här: