jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Separationsångest

Kategori: Allmänt

Ännu en kväll då Liam vägrara att sova. Han brukade somna efter att vällingen va slut men nu har han nån slags panikångest, för så fort vi går ut från sovrummet så skriker han ngt så hysteriskt..
Antar att de är separationsångest så man kan ju inte göra anant än att tycka lite synd om honom.. Men jag hade hellre sett att han somnade själv o att nattningen inte skulle ta en timme varje kväll. Nu har de bara varit så här i nån vecka så de kanske går över lika fort, kan ju hoppas på de i alla fall!

Har varit nere en sväng på malmöfestivalen idag, så ännu en gång är de konstaterat att de bara är skit till salu o trångt o jävligt att gå med vagn...
Fick mig i alla fall en langos=)

Vi va även hemma hos Sara och Robban och kollade i deras fina lägenhet, där bjöds även på scones o kaffe så mätta va vi när vi traskade hemåt..
Syster har varit här en sväng och hälsat på me men bara en kortis så e får bli lite umgänge med henne imorgon när Tobbe åker till Tyskland. Han ska dit med Danne som ska handla till deras bröllop o då följer Tobbe me o hjälper till samt handlar hem lite smått o gott till oss=)
De är även sagt att vi ska ha lite kräftskiva imorgon med Ida, Martin och Robban men mycket mer än så är inte bestämt..

nu väntar en kväll i soffan me min kärlek

Kommentarer

  • Charlotte säger:

    Nelly var ju som Liam världens duktigaste och somnade själv i sin säng och hela kittet fram till en dag när det inte gick och hon skrek och skrek o skrek...

    Förut har Liam nog inte tänkt så mycket på att ni gått ut utan varit nöjd och belåten med vällingen, men nu börjar han bli en stor kille som vill bestämma och självklart vill han ha mamma eller pappa brevid som en trygghet. prova med det ett tag att ni sitter hos honom, det vara inte för evigt, jag lovar. och tänk också på hur mycket intryck han tar in varje dag, det kanske är dom han bearbetar på kvällen när han kommit till ro och då blir det svårt att sova. håll er på hemmaplan ett par dagar och umgås inte med nån speciell, kan oxå va ett tips på att han kanske har lättare att komma till ro...



    PUSS & KRAM

    2008-08-23 | 13:09:54

Kommentera inlägget här: