jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Fixardag..

Kategori: Allmänt

Idag mår jag lite bättre, fortfarande ont i halsen men förkylningen börjar släppa.. känns skönt!!
Dagen började vid 07.30 då Liam vakande för att äta.. därefter låg vi kvar i sängen o mös allihopa innan frukost..
Däerefter åkte vi iväg en sväng till Toys ´R Us och babyringen men inget utav de vi skulle ha fanns så vi åkte hem igen o lagade mat (kötfärspaj).. Hade ju tänkt ut västa bra presenten till Minna men de finns tydligen inte längre, typiskt!!
Liam har vägrat att sova i sin säng under dagen idag, har bara tagit korta powernaps o vem blir pigg utav de, inte han i alla fall.. så efter maten tog vi en prommenad till Netto, jag har ju inte varit utanför dörren sen i söndags så de va behövligt.. stannade även till på Lindex (hittde present till Minna o så självklart 2 bodys åt Liam), Systembolaget (behövde fylla på vinstället) o sist men inte mins på ett bageri för ett par semlor.. Gäller att passa på för snart får de väl för sig att semleperioden är över.. borde vara året runt!!
Väl hemma så fick vi ett ryck (som vi borde fått när vi flyttade in i lägenheten för 2 år sedan) så nu har vi satt upp lite tavlor på våra tomma väggar, blev faktiskt jättebra!! Blev lite impad utav Tobbe som använde både hammare o vattenpass (kan tilägga att han inte är världens händigaste).

Har även beställt lite kort, samt gjort iordning tackkort från dopet (som va i början av januari). Bättre sent än aldrig=)

Kan även tillägga att jag har dammsugat upp alla äckliga dammråttor som vuxit ngt grymt de senaste dagarna samt att vi tvättar..
Snacka om fixardag
Jag är helt slut..

Kommentarer


Kommentera inlägget här: