jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Busy night..

Kategori: Allmänt

Just nu längtar jag efter de där lugnet som infann sig tidigare på jobbet idag för här hemma har de varit allt annat än lugnt ikväll.
Efter maten, som för övrigt bestod av fläskfilé, klyftpotatis o aioli (asgott) så styrde vi till lite våfflor samtidigt som vi (läs Tobbe) sprang upp o ner i tvättstugan för att få allt tvättat innan de va dags att packa inför helgen.
Fick för mig att det var dags att olja in bordet men upptäckta att korken till oljan inta var på som den skulle, vilket hade resulterat i att oljan hade stelnat så de va bara att lägga ner de projektet.
Tog tag i packningen istället så nu finns de kläder för alla väder i våra väskor, synd bara att jag saknar ett par vattentäta skor.. kanske skulle vara något att investera i??
Här även fixat med en klipp-o-klistra-present som jag precis har slagit in o packat ner..
Har avnjutit en kopp te men saknar mitt älskade "Bulleby-te" , får bli en sväng till te o presentboden i helgen för att köpa med ett par hekto hem. Ska även handla med mig champange o fläder-honung som visst bara finns i Vimmerby o på öland...
Nu är även tvätten vikt o jag är mer redo för sängen än någonsin.

Tobbe o Liam ska skjutsa mig till jobbet imorgon så då ska jag ta med dem in på tidningen så att alla får se vårat lilla charmtroll;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: