jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Någonting är fel

Kategori: Allmänt

Frågan är bara vad det är??
Liam har inte riktigt varit sig själv sen vi kom hem från Thailand! 
Under ett par dagar på semestern så hade Liam 40 graders feber o vägrade äta, de är en sak men han vägrade även välling och har gjort det sen dess. han som alltid har svept en flaska innan läggdags. Nu bara skakar han på huvudet om jag frågar om han vill ha, och om jag blandar till lite så smakar han ytterst lite innan han slänger flaskan..
Han har alltid sovit lite si så där i perioder men som de är just nu har de aldrig varit innan. Han vaknar säkert 1-10 ggr i timmen tills de att vi går o lägger oss runt tio sen fortsätter detta HELA natten, bara det att varje gång han vaknar så är han antingen jätteledsen, arg (o skäller på oss) eller så bara sätter han sig upp o pratar lite innan de är dags att skrika.. 
Visst att han får tänder lite titt som tätt men detta kan väl ändå inte bero på de? Det har varit så här sen första dagen vi kom hem från Thailand!
Igår hade han dessutom feber..
Tobbe skulle ringa BVC idag för vi vet inte vad vi ska ta oss till, de tar på krafterna att inte få sova. I natt höll han på till o från hela tiden men höll oss vakna mellan 03-05, plus alla andra gånger som han vaknade men somnade om efter ett par minuter.
Jag är sjuk igen o kommer väl aldrig att tillfriskna om jag inte får sova ordentligt snart..
Bara en natt, snälla! Skulle verkligen behöva det för att orka!!

JAG ÄR TRÖTT!!

Kommentarer

  • Emma säger:

    Skickar trötta kramar uppe från Linkan. Man visste ju att sömnen skulle gå åt skogen när man blev förälder... men hur dåligt man skulle må som konsekvens av det hade man verkligen ingen aning om. Hoppas att Liam snart börjar sova bättre. Kanske hade BVC något mirakeltips. KRAM

    2009-02-03 | 14:12:20

Kommentera inlägget här: