jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Fan ta finanskrisen!

Kategori: Allmänt

Så sitter man här igen, har igentligen inget vettigt att blogga om men har man väl börjat så kan man väl fortsätta. Familjen begav sig till rosengård efter middagen idag för att handla lite på citygross... vi tog inte med någon vagn till liam så han fick härja fritt inne i affären.. tur att man är två, så att en kan plocka ihop alla varor medans den andra jagar en liten tokvild Liam..
De sjuka är att vi inte ens kan gå förbi fruktavdelningen eller brödavdelningen utan att han bryter ihop för att han vill ha allt han ser, han var dessutom fullproppad med två stopra portioner spagetti o köttfärsås.. men älskar man att äta så gör man=)
Vi köpte i alla fall hem skorpor som jag har saknat i ett par veckor men alltid glömmer att köpa hem så ikväll blir de te och skorpor medans vi kollar på familjen annorlunda.

Har en hektisk vecka på jobbet framför mig, hälften av våran styrka är på utbildning så då är det upp till oss andra att sköta deras jobb, precis som att jag inte har fullt upp med mitt eget...
Vi har även haft möte med Manpower idag om den kommande omorganisationen o vad det kommer att innebära för oss konsulter men vi vet inte så mycket mer för de, vi ska ha ytterligare ett möte på torsdag med the big boss så då hoppas vi på att få lite mer info om allt.. känns jobbigt bara att gå omkring och inte veta vad som kommer att hända o så blir de dålig stämmning bland hela gruppen.. Fan ta finanskrisen!!

Imorgon ska Tobbe jobba så de blir till att stiga upp extra tidigt för att lämna Liam hos syster yster, så håll tummarna för att detta blir en utav de bättre nätterna!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: