jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Om ni undrar..

Kategori: Allmänt

varför jag inte har skrivit på såå länge så beror det på att våran helg i Småland blev allt annat än en trevlig tripp med vänner och familj.. Liam har varit sjuk, jättehög feber riktigt kass faktiskt!
Har nog aldrig sett honom så hängig, han klarade inte av att stå på benen utan bara trillade ihop.. han har inte ätit på 3 dygn osv..
Efter att ha pratat med sjukvårdsrådgivningen i fredags em så fick vi en akuttid till jourläkaren i Västervik och efter att ha varit där o tagit lite prover så fick vi remiss till akuten.. så där spenderades min/våran fredagskväll..
Lördagen som skulle ha blivit en full-rulle-dag med möhippa och allt blev istället en hemma-dag med en SJUK Liam, febern var fortfarande uppe på 41 grader...
Så när söndagen kom o vi skulle åka hem till Malmö igen så bestämde vi oss för att skjuta upp resan tills de att Liam mådde lite bättre..
Och idag ahr han stått på benen, fått i sig ett par skedar yougurt o febern börjar sakta men säkert att gå ner.. Så bilen styrde mot Malmö o en trött lilleman sov HELA vägen...

Det blir till att vara hemma även imorgon så något vårrus blev det inte för min del ikväll...
Just nu hoppas jajg bara på att få sova en hel natt och att Liam vaknar upp imorgon o mår som han brukar.. prima!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: