jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Diagnos.

Kategori: Allmänt

Var ju hos farbror doktorn idag med sonen.
Öronen såg ut som de skulle och vi hade inget att oroa oss över där.

Han kollade även i Liams mun och upptäckte blåsor. Det var tydligen något som går och kan jämföras med mul och klövsjukan...
Stackars liten. Inte konstigt att han har ont.
Undra hur han har fått det och undra om det smittar??

Hoppas bara att det går över snarast och att han får tillbaka aptiten, för som det är nu så får vi trycka i honom maten, vilket inte alls känns roligt!

Hur ful får man vara?

Kategori: Allmänt

Denna trollslända satt fast i grillen på Tobbes mammas nya bil i helgen..

Jag passade på att fota den och hade ingen aning om att de var så fula på nära håll.
Nästan som en ailien..





Hemma.

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma efter en mycket skön semestervecka. Hade hoppats på lite bättre väder men vi får väl vara nöjda med de fina veckorna som varit och börja inse att sommaren nog har gjort sitt.
Ligger tempen runt 20 grader så är det inte riktig sommar, enligt mig..
Jag vill ha minst 25, helst uppemot 28.. ¨då är jag helnöjd.
Vi håller på att kolla på en utlandssemester, men kan inte riktigt bestämma oss när vi ska åka. Det lutar mot september/oktober.

Tillbaka till vår semestervecka.
Vi har som sagt haft det toppen. Vi har bla hunnit med en tripp till Gränna/Visingsö, lite shopping, bad, båtåkning och en massa umgänge med familjen Emilsson. Trevligt!
Jag har hur mycket bilder som helst men har inte riktigt prioriterat dem och de ligger fortfarande kvar i kameran.. de kommer så småningom.

Just nu är mannen och sonen och kollar på mannens kusin som spelar beachvolly i västra hamnen. det var visst SM tror jag...;)
Själv är jag hemma och njuter av lugnet. Milla sover.
Vi har dessutom tvättid så jag skenar då och då ner i tvättstugan för att byta/hänga och tvätta lite mera...

Liam åkte på feber i tisdags och i onsdag var den uppemot 40 grader. Han mådde alltså inte helt ok och har varit rätt gnällig de senaste dagarna. Hna säger att han har slagit sig i munnen, och äter knappt.
Kan det var tänder?
jag varken ser eller känner att det är några på G.
Vi har sedan en tid tillbaka en läkartid idag, Liam ska kolla upp sina öron eftersom han har haft en del öroninflammationer under våren. Ska då även passa på att fråga farbror doktorn om han kan undersöka vad som kan vara felet med sonen.

Liam ringde precis och när jag glatt sa
"- Hel Liam"
så fick jag till svar
"-snorunge"
Han tittar en hel del på Madicken och det är uppenbart att han snappar upp allt som de säger.
Kisspotta är oxå rätt poppis (Han har inte riktigt hört att de säger pisspotta, utan tror att de säger kisspotta...

Astrid Lindgren är bra på många sätt, men vissa saker hade de väl kunnat skippa i vissa serier. Som tex jävulsunge i "Karlsson på taket"

Det svåra är att hålla sig för skratt när man snällt ber sitt barn att äta upp maten och tex får tillbaka..
-Nu är jag ittearg (jättearg) på dig kisspotta
eller
-Tyst sa jag snorunge

De är för goa!

Rekord!

Kategori: Allmänt

Milla har slagitsitt sömnrekord.
Igår somnade hon 20.07 och sov till 05.59 imorse (i sin säng) innan hon vaknade för första målet..
06.07 somnade hon om och sov tills de att vi blev väckta vid 07.56

Nu hoppas vi på att detta håller i sig även under semestern.

Sömnig semester.

Kategori: Allmänt

Milla har börjat sova i sin säng. Vi tyckte att det var på tiden innan hon blir för medveten och ska börja bestämma själv.
Det går bra. Hon somnar runt åtta på kvällen, väcker mig någon gång mellan 03-05 för mat och sover sen vidare tills de att liam kommer in och väcker oss någon gång runt åtta.

Hon var dessutom så här nära (visar med händerna) på att vända sig idag. Hon kämpade som bara den med att komma runt men blev till slut helt vansinnig så jag fick hjälpa henne på traven.

Liam sover inte längre om dagarna, vi slutade med det i förra vecka, efter att ha haft en pigg son som vägrat somna om kvällarna. All vår egentid försvann och det fanns ingen tid till att bara sitta ner, ta det lugnt och njuta av att göra ingenting.
Han har en, eller att par downs varje dag då han inte vill något annat än att bara sova men vi har lyckats hålla honom vaken och han somnar istället som en stock runt åtta och sover sen i ca 12 timmar innan det är dags för uppstigning.
jag gillar att få sova till åtta om mornarna, idag var klockan tom kvart i nio innan vi blev väckta... Semester i min smak!

Vi hade planerat att åka på semester idag men eftersom vädret skulle bli riktigt bra så bestämde vi, imorse att vi skulle åka imorgon istället och tillbringa dagen på stranden. Sagt och gjort.
Allt är packat och klart så imorgon bär det av.
Ska man tro på SMHI (för en gångs skull) så är den svenska sommaren här nu, dvs regn och en maxtemperatur på 22 grader..
Jag hoppas på att de som vanligt har fel och att solen kommer att lysa med sina varmaste strålar på oss.

På återseende om en vecka eller så...

Livet på landet.

Kategori: Allmänt

I Söndags var vi och hälsade på några vänner ute på landet, de har en hönsfarm och till Liams stora förtjusning även ett garage. Ett gigantiskt garage fyllt med traktorer, tröskor, åkergräsklippare m.m

Att alla fordon med hjul kan vara så facinerande...!?!

Det var nästan lika roligt/spännande som att åka motorcykel..


En stolt Liam "kör" traktor...


Liam & Hugo "på landet"

Go & Glad

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit i Lomma, hela dagen!
Efter att ha varit och badat vid havet i ett X antal timmar så stannade vi till hemma hos Hallengrens där det bjöds på mat och trevigt umgänge. Det tackar man inte nej till!

När jag höll på att packa ihop våra saker och vände upp och ner på en stor prasslig påse (typ en IKEA-tvätt-påse) ock skakade ur all sand så bröt Milla ut i gapskratt. Det var inget tillfälligt, utan hon gjorde det varje gång jag prasslade i påsen..
Lite konstig humor kan man tycka men det var väldigt gulligt!

Så idag har vi alltså upplevt Millas första riktigt gapskratt. Härligt!!

Hon är allt go och gla vår tjej...



Lika som bär!?!

Kategori: Allmänt

Inte världens bästa kort att jämföra med kanske, men de är rätt lika varandra våra barn..

 
Milla

 
Liam

brun-brunare-blekast

Kategori: Allmänt

Jag har inte alltid haft lätt för att bli brun.
Innan min första Thailandresa 1999 så visste jag inte att jag kunde bli så brun, jag brännde mig ett antal gånger under resan och vipps så blev jag mycket brunare än vanligt.
Sen har det lixom hållt i sig även under mina somrar i Sverige...

Men något har hänt som ni kan se på bilderna under för jag blir bara blekare för varje sommar/semester som går.
Beror det på att man har skaffat barn måntro och inte alls kan ligga och steka på samma sätt som innan??

Eller är det helt enkelt så att solen inte längre tar, jag kanske är immun..??
Jag som tom skiter i solskyddsfaktor, och istället kör med Hawaiian Tropic brännolja, borde väl bli åtminstone lite brun??


Thailand 2005



Sverige 2006


Venezuela 2007


Thailand 2008


Sverige 2009

Årets bild är inte tagen än, ska ta den efter stranden en dag så att man i alla fall ser lite röd/varm/brännd ut...

IKEA-shit!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag det där rycket som jag väntat på alldeles för länge. Städrycket!
Så när Liam satte sig för att kolla på Bee Movie (som är hans nya favvo) och Milla knoppade så passade jag på att damma i alla rum utom kök, badrum och vårt sovrum...
Därefter hade alla hunnit blia lagom rastlösa och ville att vi skulle hitta på ngt.
Eftersom solen gömde sig bakom molnen så kände vi inte för att åka och bada. Efter lite om och men så bestämmde vi tillslut att vi skulle åka till IKEA för att äta lunch.
När vi väl kom dit så ville vi handla ett par saker innan vi åt, vilket vi oxå gjorde.. Vi betalade och hoppades på att man kunde ta med sig påsarna till restaurangen för att slippa gå ut till bilen och sen tillbaka in. Det kunde man visst inte.
Så Tobbe fick traska ut till bilen medans jag tog kidsen till restaurangen.
Efter att köttbullarna rullat ner i magen tillsammans med lite mos och gott kaffe så antog vi att man bara kunde ta hissen ner till parkeringen, alltså samma hiss som tog oss upp till restaurangen. Det kunde man INTE!
Vi var alltså tvungna att trsaka igenom det andra största IKEA-varuhuset i världen för att komma till kassorna (igen) och sen ut till vår bil.
Man måste tydligen börja med att äta på IKEA. Det är visst byggt så!
Jag blev aningen irriterad och bestämde mig för att aldrig åka tillbaka!

Vi får väl se hur det blir med den saken;)

Städrycket höll i sig som tur va så jag fortsatte med att damma resterande rum.
Efteråt var Tobbe trött och Liam uttråkad så jag tog kidsen till parken för lite karusellåk, lek, glass och bad. Mycket uppskattat!

Vi har kommit in i ett stimm där det är otroligt tråkigt/jobbigt att laga mat så istället för att göra det så hämtade vi hem en grillad kyckling och god sallad..

Och nu efter maten så har jag städat klart. Dammsugat, putsat speglar, nattat kids (Liam slocknade i soffan, tittandes på Bee movie för första gången i hans liv), vikt all tvätt som tvättats under dagen, duschat. Tobbe har diskat, torkat golven och skrivit inhandlingslista för på onsdag eller torsdag drar vi på semester.. Tjohoo!!

Pics.

Kategori: Allmänt


Liam och Tobbe i Västra Hamnen...


Härlig valmo-bild från västra hamnen.


Vår lilla tös..


En dag på stan...

Kategori: Allmänt

Idag har vi äntligen fixat det där passet till Milla. Eftersom det inte var något badväder så bestämdes det att det fick bli en dag på stan, det var längesen vi var där nere allihopa, det blir inte så ofta eftersom Liam inte tycker att det är det minsta roligt att gå i affärer. Han gillar rultrapporna och då försvinner ju hela meningen med att shoppa, om man istället ska spendera tiden i en rulltrappa..
Idag har vi inte gått i speciellt mycket affärer.

Prommenaden mot stan började med ett stopp i parken vid rösjöstaden, till Liams stora förtjusning så fanns det en ratt uppe i ena klätterställningen så han var ute med sjörövarfabbe och åkte båt..
Efter lite lek blev det ett stopp hos polisen/tullverket för att fixa ett pass till lilltösen, inte det lättaste att få henne att titta in i en kamera med det gick!
På stan blev det lunch, hoppborg, lite shopping, glass på glassfabriken och ett stopp i parken på vägen hem för att pigga upp en trött lilleman som inte sovit middag. Efter ett dopp o dammen och lite lek så fick han ny energi..

Ikväll har vi tittat på Bee Movie allihopa, nu sover kidsen och ingen är nöjdare än jag!
Milla har äntligen börjat somna tidigare om kvällarna, runt halv nio och sen sover hon till halv åtta ca som resten utav familjen, hon väcker dock mig en eller ett par gånger för att få lite käk. Helt ok!

Vi har annars kommit lite ur gängorna med allt som har med rutiner att göra. Det får vara lite så nu under smestern. jag vill inte låta bli att göra saker bara för att Liam ska vara i säng vid en viss tid.
Igår var vi inne hos grannarna och grillade, vi var nog inte hemma förrän strax innan tio och Liam & Noel lekte och hade hur roligt som helst!
När kidsen sen somnat så gick jag och tobbe ut på gården för att njuta av värmen, spela yatzy och dricka rose.. Very najs!

(Milla har hittat sina händer och mosar in dem i munnen så fort hon får tillfälle. Han har tom börjat rata nappen för händernas skull)
Det händer oftare och oftare att hon somnar själv och är det så att hon somnar i famnen så kan vi lägga ner henne ett tag utan att hon vaknar på direkten. Men hon gillar powernaps!, så är det bara!

Tobbe har varit och hyrt oss ett par filmer så ikväll blir det "har du hört ryktet om Morgan´s"

Jag har för övrigt skaffat Spotify premium och fattar inte att inte alla gör de, hur bra som helst att kunna lyssna på vad man vill, när man vill i mobilen! Perfekt nu på semestern.

Trevlig kväll!!

bad, shopping och fritt fall..

Kategori: Allmänt

Idag har solen lyst med sin frånvaro. Skönt för mitt skin att få vila lite.

Tobbe tog med sig Liam och åkte till malmös äventyrsbad för en massa lek och vattenrutschkana...

Det var väldigt uppskattat. De hade åkt rutschkana konstant i 1,5 timme utan att göra något annat.

Själv passade jag på att gå ner på stan och kolla REAn. Det blev en hel del fynd!
Liam fick bla en Villevalla-hoddy, hummelbyxor och några tröjor. Milla fick en klänning och en vinteroverall från Me Too.
Själv fick jag ett par koftor som jag är/var i stort behov utav av.

Eftermiddagen har vi spenderat i parken där Liam har åkt karusell, lekt i parken och cyklat...


Liam åker "fritt fall"


"Upp med händerna"

Vi var alla rätt slut här efter maten ikväll så Tobbe och Liam åkte ner och köpte Madicken-filmen där Abbe flyger flygplan så den har hela famljen tittat på. Skönt med bara lite soffhäng och några powernaps en kväll som denna.

Mot sovrummet och fläkten!

Västra Hamnen

Kategori: Allmänt

Igår kväll så åkte jag och Milla ner till Västra hamnen för att möte upp Maria och dricka is-latte (sen att isen var slut och alla som beställde fick EN isbit är en annan sak)

När jag efter mycker om (trafik) och men (idioter till förare) parkerat bilen och ska gå och betala så upptäcker jag att min plånbok inte är med.
Jag hade glömt den hemma. Och inte nog med det, automaten till parkeringsbiletterna fungerade inte heller..

Efter att jag fixat biljett och ringt Maria för att tala om för henne att hon skulle få bjuda mig så kändes det lite extra skönt att få sätta ner sig och njuta av min is(?)-latte.

Passade även på att ta lite bilder..










Västra Hamnen är bara så mysigt, speciellt en varm sommardag som denna!

Fläktar

Kategori: Allmänt

Liam har alltid älskat fläktar av alla dess slag.
Tror att det började någon gång när vi var i Thaliand, där man har fläktar överallt..
Liam lyckades på något sätt att alltid få igång varenda fläkt vart vi än var.. O lika lycklig blev han för varje ny fläkt som började snurra..

Fläkthysterin fortsatte och varje gång vi är ute och åker bil så letar Liam fläktar, dvs vindkraftverk eller väderkvarnar.. och säger man att det är ngt annat än fläktar så blir han vansinnig.
Han lixom skiner upp så fort han får syn på en!

Inne på IKEA har de fläktar i taket på ta-själv-lagret och de har han stenkolla på varje gång vi är där.

Är vi ute och går så missar han inte om någon råkar ha en takfläkt i ett hus som vi går förbi.

På mjölkpaketen är det en fläkt (läs väderkvarn) och den ska han se på varje gång vi plockar fram mjölken.

Att farmor och morfar har takfläktar i sina sovrum måste kontrolleras varje gång han får chansen.

Han undrar varför fläktarna i bussen, bilen osv inte snurrar, för det ska ju fläktar göra!?

Med en värmebölja som gär att temperaturen i lägenheten ligger runt 30 grader och eftersom AC inte exicterar (näst intill) i svenska hushåll så var vi igår och inhandlade ett par bordsfläktar.
Så Liam har äntligen fått sin egna fläkt, på sitt rum, och gissa vad, ingen är nöjdare än han själv!

feeling hot hot hot..

Kategori: Allmänt

Idag har det vart varmt, väldigt varmt. Närmare bestämt 36 grader.
Jag gillar värma och sol och en dag som denna kan inte spenderas någon annanstans än vid havet enligt mig.
Sagt och gjort. Efter frukosten styrde vi mot Lomma för en heldag med familjen Astbrant/Bengtsson och jag har tagit årets första dopp i havet. Lagom skönt!
Liam badade mest hela tiden och eftersom det är såå långgrunt i Lomma så hann man torka på vägen upp så då var det bara att vända o bada igen...
Milla sov från det att vi kom runt tio tills de att vi åkte därifrån runt tre, med bara ett uppvak för lite mat..
Hon verkar inte fara illa av värmen, vilket inte heller Liam gör. Med tanke på hur mycket Tobbe och jag älskar solen o värmen så måste ju kidsen ha fått sig en släng av de generna de med.

Eftersom det var alldeles för varmt för att åka hem till grytan (vår innegård) vid tre så styrde vi bilen mot syster yster för lite poolbad och där blev vi klar ett par timmar innan det var dags att åka hem och fixa lite mat, tacos sod på schemat!

Ikväll har det varit världens åskväder här och regnet har stått som spö i backen. Luften känns en aning friskare och vi gör allt för att få ner temperaturen i lägenheten inför nattens sovning.. Det går sådär eftersom det fortarande är 28 grader ute.
Efter att Liam somnat förut så gick jag och köpte 2 burkar med Ben & Jerrys fantastiskt goda glass, det fick bli en skål innan det var dags för nattning utav tösen.. Gott men jag ångrar mig varje gång jag inte köper hem coockie dough. Den ÄR ju godast men jag känner varje gång att jag borde  prova om det finns någon ännu godare. Svaret är NEJ!!

Nu ska jag njuta av att båda kidsen sover och att VM är över om bara ett par minuter...
Mindre fotboll åt folket!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag var planen (eftersom sloen lyste med sin frånvaro) att vi skulle traska bort till polisstationen och fixa det där passet åt Milla som vi har pratat om att göra ett bra tag.
Utan att ens titta på termometern begav vi oss mot polisen med ett stopp på konsum för att panta lite flaskor..

Väl ute slogs vi av värmen, i vårt så annars blåsiga Malmö, var det dessutom näst intill vinstilla..
Jag brukar inte klaga men den prommenade bort till konsum avr inte nådig..
Det tog ungefär en minut innan jag konstaterade att vi inte kunde utsätta oss för den prommenixen utan vända om hemmåt efter att ha pantat det vi skulle..
Vi köpte med oss ett par sallader och lite pannkakor (för vem orkar laga mat i den här värmen?) och körde ut till syster yster som köpt pool. Där spenderade vi eftermiddagen med en sovande Milla och en badtokig Liam.
Jag tog årets första dopp (i poolen alltså) och det var väldans skönt..

Ikväll har vi grillat, badat och nu sitter vi här framför teven, Tobbe tittar på fotboll, jag blogagr och kidsen sover.. Härliga lördag!

Imorgon ska det tydligen bli över 34 grader i skuggan så dagen ska/måste spenderas någonstans där man kan svalka sig, typ havet eller någon stor pool..

Funderar allvarligt på att gå och köpa ett par liter glass, jag behöver ngt kallt!

Det finaste..

Kategori: Allmänt


Milla gillar "sin" babysitter..


Liam badar i Folkets Park


Våra trötta barn..


Inatt hände "det"

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en dag ihop med kollergorna hemma hos chefen i Höllviken, riktigt nice i detta väder..
Eftersom Milla är i behov utav mina pattar så fick hon hänga på och hon skötte sig exemplariskt från de att vi åkte här hemifrån kl 14 tills det att vi åkte hem kl 22.30
Hon var mest bara vaken, glad och nöjd hela dagen o ville vara med för att se vad som hände hela tiden..
Alla frågade och undrade om hon alltid är så "snäll" och visst är hon det vår lilla tös..

När vi landat hemma så nattade jag henne precis som vanligt och räknade så klart med att jag skulle bli väckt en eller ett par gånger innan uppstigning för att mjölka.. men icke!!
Tösabiten sov till 07.13 innan hon väckte mamsen för att käka..
Så inatt fick jag sova HELA natten utan att bli väckt en ända gång.. Jag gillar´t  och hoppas på fler såna nätter!

Egentid.. när då??

Kategori: Allmänt

För först gången i väldshistorien så somnade Milla runt åtta ikväll, att vi dessutom kunde lägga ner henne utan att hon vaknade är även det ett framsteg..
Detta innebar att vi skulle få lite egentid för första gången på väldigt länge..
Tobbe tog sig en öl och jag hällde upp mig ett glas vin.. men lagom till de att Liam somnat och vi tänkte avnjuta våra alkoholhaltiga drycker så vaknade lillfisen..
Nu väntar hon på mig, eller snarare min patt, för att inta nattamaten innan läggdags..
Jag som helsta bara vill sitta uppe och njuta av mitt vin...

Kom att tänka på en sak tidigare idag.. när vi satt på IKEA för att äta köttbullar.
Hur många två-månaders bebisar har varit på IKEA 6 gånger, Tosselilla 2 ggr och ALV 2 ggr
Det är verkligen annorunda med andra barnet, de får bara hänga på, bli väckta och anpassa sig till alla andra..
Liam väckte man ju knappt för någonting..

Dags att hänga ut patten och ge na lite mat!!

Rolig kommentar!

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit ehmma hos min syster och Liam fick som han ville.. vara nakenfis!

Som så många (typ alla) killar pillar och drar i snoppen så gör även vår son detta.
Jag brukar tala om för honom att man inte ska dra i den för att den kan trilla av och det brukar fungera..

Idag när detta inträffade, att han gick och drog i snoppen så frågade jag:
- Vad gör du?
Varpå han svarar, utan att ens tänka..
- Det bara hände!!

haha, gullunge!
Det blir många roliga kommentarer om dagarna.

Den kommentaren som används flitigast är
-Jag slode (slog) mig

Föp just nu så är Liam ovanligt klumpig och slår sig mest HELA tiden..
Annars så är det mest ordet OKEJ som ligger tvåa i ord/fraser som anänds mest för lillemans del..

Härliga sommar

Kategori: Allmänt

Härliga sommar och härliga sol..
Tobbe har haft semester sen förra veckan och vi verkligen njuter av att bara vara lediga och kunna göra vad man vill om dagarna.
I lördags var vi, för första gången i år i Höllviken för att bada men eftersom det typ var storm och sand överallt så badade jag inte ens... Liam var dessutom ovanligt klängig och grinig så det känndes inte alls som en bra idé med havet just den dagen.
I söndags bojkottade vi stranden och åkte till Segevångsbadet (poolområde).. Jag har aldrig tidigare sett Liam så glad i att bada. Från det att vi kom runt tio tills de att vi åkte hem runt tre så var Liam i vattnat konstant, med undantag för en matpaus och ett antal kissepauser.. så dit lär vi åka fler gånger=)

Idag ahr vi bara haft en riktig hemmadag, Jag har vairt med kidsen en sväng i parken och Liam har lekt och plaskat i poolen där.. Vi fyllde även upp poolen här hemma så den har jag plaskat i efter att ha fått mig en 15-minuters ostörd solning.. den tackar vi för=)

Ikväll har vi grillat, lika gott som alltid..
Liam ligger fortfarande i sin säng och försöker komma till ro.. Vi har kommit ur rutinerna en aning nu under semestern..
Jag hoppas på att han somnar snart för jag vill ha chips, jag behöver saltet efter all värma och sol!!

Milla 10 veckor

Kategori: Allmänt

Idag är våran lilla skrutta 10 hela veckor...
Och nu känns det som att vi känner varandra..
Det är en nöjd liten  tjej som trivs med livet. Hon sover bra om nätterna och har någolunda matrutiner.
Hon äter sitt första mål runt åtta på morgonen, sen går det 4-5 timmar innan det är dags för nästa och så fortsätter det fram till klockan tio på kvällen då jag ger henne sista målet inför natten och efter de sover hon till ca 05 innan det är dags för mat igen!
Hon älskar att bada, gör det gärna ofta och länge.. Får hon så käkar hon gärna i badet.
En riktig livsnjutare skulle man kunna säga=)
En glad tjej som smilar upp sig så fort man pratar med henne. Hon vill gärna bli buren när det är dags för att sova.. lägger man sen ner henne så vaknar hon!
På dagarna sover hon bäst i sin vagn eller i bilen och på nätterna så sover hon hos oss i sängen och det är bara sååå mysigt!
Vi övar fortfarande på att hon ska kunna somna själv och det har hänt ett fåtal gånger, bäst går det i babysittern där hon kan slumra till lite då och då...
Hon älskar sin napp och tuttar som bara den, snutten gillar hon mer och mer och har riktigt börjat mysa med den när hon ska sova, hon lixom gosar in hela ansiktet i den.


Vår glada tjej!

Midsommar

Kategori: Allmänt

Eftersom jag typ alltid är för trött för att orka blogga så lägger jag upp lite bilder så här i efterhand..
Jobbigt att inte blogga på en vecka, man kommer lixom efter och då blir det inte roligt, mest jobbigt faktisk..



Liam fiskar..


Liam badar tunna på midsommarafton..


Hela gänget badar..


Jag och Milla..


Milla vilar ut efter ett hårt midsommarfirande;)

Det finns så klart hur mycker kort som helst men nu lockar sängen mer än bloggande.. så god natt!!