jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Liam 4 år

Kategori: Allmänt

Igår var det inte vilken dag som helst. Det var Liams födelsedag.an har sett fram emot den här dagen i flera månader och verkligen frågat var och varannan dag om han verkligen inte är 4 år nu... Äntligen - igår var den STORA dagen. Liam vaknade först av alla men vi fick muta ner honom i sängen igen för att komma insjungandes med tända ljus och paket.. Lyckan i hans ögon går inte att beskriva med ord. Han öppna (slet upp) sin paket och Milla att bredvid och gnällde för att inte hon fick några.. Bästa presenten (till en början) var nog den radiostyrda bilen (med lampor fram så att "den kan köra när det är mörkt")... Efter paketöppningen i sängen så sa vi till honom att det fanns ett paket till men det fick han leta efter själv... han blev ännu lyckligare och han hoppade upp ur sängen och ut ur rummet. Han skulle på "skattjakt" Inte så svårhittat kanske, men i vardagsrummet hade jag och Tobbe gjort ett tappert försök att slå in hans nya cykel. Han hittade den och det första han frågade var "-Milla, vill du prova min nya cykel?" Han blev i alla fall jätteglad och hoppade upp på den som ingenting och cyklade till dagis. Hela familjen var ditbjudan på frukost - väldigt uppskattat av alla. Frukost - dropin som de kallade det. Barnen hade bakat olika sorters bröd och självklart var allt supergott! Liam hade dessutom med sig glass, strutar, strössel och chokladsås för att bjuda dagiskompisarna på lite kalas. Efter dagis, jobba och allt vad det nu heter så blev det ännu mer kalasande. Toja och Anna kom för att fira. Liam fick filmer, kläder och ännu fler ljussvärd=ännu mer lycka. Det var en superexalterad son som hade svårt att somna igår. Han frågade flera gånger innan han konstaterade att han faktiskt skulle fylla år imorgon oxå när han vaknade... Man minns ju själv när man var liten hur roligt man verkligen tyckte att det var att fylla år.. Man väntade, man längtade och man räknade ner dagarna, timmarna för att sen ligga och låtsasova i väntan på "ja må hon leva...." jag mins det som igår, och jag saknar den känslan. På söndag väntas barnkalas. Liam har själv bjudit in de kompisar som han ville skulle komma. 8 kompisar + småsyskon och föräldrar för de som vill.. En liten påminnelse till er är att ta med utekläder för kalasbarnen då de ska ut på lite äventyr i trädgården=) Spännande - eller hur?!

Kommentarer

  • Ulrika säger:

    Selma tycker det ska bli jättekul med kalas. Hoppas hon törs när det väl är dags... Hon har tackat nej till kalas på lördagen, för "Mamma, man kan ju inte bara gå på kalas hela tiden."



    Varför inte undrar jag?

    2011-10-21 | 10:18:50
  • Evelina säger:

    Jag hoppas oxå att hon vågar...

    Det kommer en hemlig gäst och den vill hon nog inte missa;)

    Hälsa Selma att man faktiskt kan gå på kalas hela tiden:)

    2011-10-21 | 16:42:13

Kommentera inlägget här: