jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Första advent

Kategori: Allmänt

I helgen har vi, som så många andra, plockat fram stjärnor, adventsljusstskar, tomtar m.m
Jag älskar ljuset som stjärnorna ger, och med tanke på hur mörkt o tråkigt det är ute om dagarna så kan man ju ha dem tända från tidig morgon till sen kväll.. Samtidigt brinner det i kaminen och alla husets stearinljus brinner för fullt. Älskar det!

Igår när mannen var ute på galej så passade jag och barnen på att göra pepparkakshus (för första gången i mitt liv). Jag fick bara en brännskada på ett finger och det måste väl ändå anses som bra??
Det var i alla fall väldigt uppskattat och barnen fick varsitt som de dekorerade under full koncentration, samtidigt som man såklart var tvungen att provsmaka alla godisar - hela tiden:)

Idag har mannen varit bakis... under tiden var jag och Milla med Liam på fotbollsträning, därefter barnkalas för marija, lekdejt för Liam...

Jag har även börjat packa för kommande resa. Denna vecka kommer att vara helt galen.
Massa förberedelser för Sydsvenskans julfest som går av stapeln på onsdag. Och på torsdag ska vi packa det sista, samt tömma liams rum som förhoppningsvis ska få sig en makeover under tiden vi är på semester.

På fredag åker vi på två veckors härlig semester med regn, åska och mera regn (om man ska tro på väderprognosen för Thailand)

Trevlig kväll!!