jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Årets happening

Kategori: Allmänt

Är det årliga öltältet i Vimmerby och jag hänger med bröderna Danielsson. Jobbar på att fylla Fredde, går sådär 👍

Solig lördag

Kategori: Allmänt

Ännu en dag har spenderats vid badet... Idag fick även pappa Tobbe vara med (halva dagen i alla fall)

Nu bär det av hemåt för att invänta vänner för en varm och skön grillkväll

Bara så att ni vet

Kategori: Allmänt

Jag har inte dött bloggdöden, jag har bara semester och tillbringar dagarna med barnen vid stranden eller poolen (mannen jobbar en vecka till)

Idag har vi varit hela dagen på bråhögsbadet. Vi badar, hoppar från trampoliner (Liam hoppar från både ettan och trean, Milla tog mod till sig idag och hoppade från ettan) och åker rutschkana.

En superstart på en 5 veckor lång semester. 4 kvar och nästa vecka blir det ev en tur till jönköping, Småland och därefter Öland. Hem om och tvätta kläder för att sedan packa om bilen för några dagar i Danmark.

Hoppas ni alla har en skön semester ☀

Nostalgi

Kategori: Allmänt

När jag var liten så hade jag ett Nintendo, ni vet det där första med spel som man fick blåsa bort dammet ur för att de skulle fungera, och jag verkligen älskade att spela super Mario.
Liam fick ett Wii i julklapp, mest för att han ville ha skylander men på köpet följde även super Mario cart med...

Och visst är det nostalgi att spela, även om dosorna med 5 knappar och sladd, har bytts ut mot ratt, massa knappar och sladdlös hankontroll.
Tv-spel är kul - så är det bara

Se bara - självklart går jag in för det till 100% och blir slitsur om jag inte kommer etta.

Semestermood

Kategori: Allmänt

Hej!

Vi lever och mår bra, jag har bara gått in i ngt slags semestermood efter en sju helsikesvecka förra veckan. Jag räknar ner dagarna och nu är det bara 4 arbetsdagar kvar - och just då kommer även solen som det ser ut som just nu