jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Dec. 11, 2012

Kategori:

För ett tag sedan blev jag och Milla fotade i stan. Temat är höst..
Här är en utav alla bilder:)

Helgen som gått

Kategori: Allmänt

Har bjudit på en riktig familjehelg i lugnets tecken -fy farao så skönt måste jag tillägga!
 
I fredags nissade jag bussen hem från jobbet och i ren protest så gick jag hem, eller havvägs i alla fall och hann till burlöv Center innan jag blev upplockad.
Efter en varm dusch och en segstartad brasa så kände jag mig som människa igen. Syster yster var här så vi både åt och drack gott:)
 
I lördags kom det snö - eller ännu mer snö. Vi hade en riktig slappedag här hemma och gav oss bara iväg för att köpa lördagsgodis.
På kvällen åkte Tobbe in till stan för att gå på julbord med jobbet, jag och barnen fick besök av Maria som var här hela kvällen.
Idag har vi fått sovmorgon, kollat julkalendern, tänt andra juset i staken, njutit av sprakande brasa, kollat film (Lilla jönsonligan), skottat snö, barnkalasat, busat i snön, byggt årets första snögubbe, bakat massa julgodis, beställt julkort, ätit pizza och säkert en massa andra saker...
 
Det här med att ta julkort är inte det lättaste kan jag lova...
Här bad jag dem att titta på mig och att skratta.......
 
 

God morgon

Kategori: Allmänt

önskar er en skön söndag och en trevlig andra advent:)

Simskoleavslutning

Kategori:

Idag har hela familjen varit på liams simskoleavslutning. Det var en stolt kille som glatt visade upp vad han lärt sig.
Han hade dessutom klarat av att ta två simmärken - och dessa går nu under namnet "diamanter"

Liams önskelista.

Kategori:

Denna lista finns det knappt något slut på...
Gevär med automatisk avfyrning av skumpilar, snowracer (har han redan), ninjagolego (tror jag tomten redan har fixat), radiostyrd bil "twister", star wars utklädningskläder, radiostyrd helikopter!?!, trumset.....!?!, tjuv och polis (spel). Star wars lego, skylander (och för det behöver vi ett Wii eller ett Playstation)

Fixar önskelistor

Kategori:

Som sagt... Det klipps och klistras.
Barnen underhåller dessutom med diverse luciasånger.
Granen är uppe, likaså alla stjärnor och doften av gran och sprakande brasa sprider sig i huset. Och snön ligger vit på marken.
Julkänsla deluxe:)

Millas önskelista

Kategori:

Ikväll klipper vi och klistrar för att skicka önskelistor till tomten. Först ut är millas:)
Utklädningskläder, dockvagn (tomten fixat), potta till dockan, krabba (oklart vad det är för slags krabba;)), kassapparat, cd-spelare (kan vara så att tomten har fixat en sådan), smyckesskrin, hund i väska, Kitty (oklart i vilken form), Barbie. Klackskor till utklädningskläder (då hon gärna lånar alla sorter hon kommer över)
Mamman önskar även en sänglampa (se tidigare inlägg) och någon fin tavla)