jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Friday night..

Kategori: Allmänt

För exakt en vecka sedan så befann jag mig i Vimmerby tillsammans med Charlotte..
Det var tänkt att bli en lugn kväll på byggan med ett glas vin eller två.. men ack så fel vi hade=)


Challe posar med Sitt vinglas i högsta hugg..


O då ska ju inte jag vara sämre.. (tilläggas bör att fille stenbergs mamma har handmålat glasen)

              
Jag o Challe på toan     Friendsen                           jag, Challe o Heavy


Bästa kortet på bästa friendsen=)

     
Tajjan o Tobbe (i glajjer)    Här börjar det spåra ur...

.........Så där slutar jag med fler bilder...


MAC

Kategori: Allmänt

Det slog mig precis att jag helt plötsligt gillar MAC-datorer mer än PC, jag har en mac på jobbet och den fungerar hur bra som helst, här hemma har vi en gammal sliten PC som håller på att kollavippen, tror att det är något fel på grafikkortet då man knappt ser ngt på skärmen. det ser ut som myrornas krig.. fast i färg!
Vi är verkligen i behov utav en ny, men i de här hushållet så har vi noll koll på sånt där så vi har bett om hjälp o hjälp är på väg. Den här gången blir det en bärbar så att jag kan sitta i soffan, framför teven o blogga=)

Det slog mig även precis att jag typ bara använder smink av märket M.A.C.. äter jag på macce donken så blir de oftast en big MAC.. En himlans massa bra MAC måste jag säga.  Vet inte vart jag vill komma med detta men med lite vin i kroppen så bara pluppar allt upp;)



Småland..

Kategori: Allmänt


Liam fick sin alldeles egna semla..


syster yster och jag..


lite sen julklappsöppning med kusinerna.. Linneá och Elin


Liam och Elin..

De va bilderna för idag, nu ska jag koka ihop lite te o slå mig ner i soffan!

En vinterdag i Vimmerby

Kategori: Allmänt

I fredags när solen sken o snön låg vit på marken så passade vi på att bege oss till pulkabacken för lite lite pulkaåkning med lilleman, och ingen var mer nöjd än han... eller;)?


Första gången i pulka..


far och son åker pulka..


Mor och son...

omorganisation igen, pust!!

Kategori: Allmänt

Liam sover och tobbe är iväg och spelar badminton så då passar jag på att sätta mig vid datorn o blogga lite utan att få dåligt samvete!
Mamma har varit här nu sen i söndags så då har jag passat på att umgås lite med henne om kvällarna så jag har helt enkelt skitit fullständigt i att blogga!
På jobbet har vi haft utbildning i två dagar, väldigt lärorikt och intressant, det som är mest intressant är att det ska omorganiseras på tidningen o jag kommer att bli drabbad, som vanligt känns det som!
Hur mycket vet jag inte ännnu, vi ska ha möte nästa vecka på tors så då hoppas jag på att få veta mer, hoppas på att denna omorganisation leder till något positivt för omväxlings skull!
Så husletandet får vänta o vi kollar istället efter en större hyreslägenhet, skittråkigt!!

Vi ska även på föräldramöte nästa tors, Liam börjar ju nsart dagis och eftersom det är ett nyöppnat dagis så ska de ha lite mer information så då hoppas jag att vi får reda på när vi ska börja "dagisträna" Liam.

Igår såg jag fram emot helgen som kommer just för att vi inta hade något planerat.. men helt plötsligt har vi hur mycket som helst, det börjar redan imorgon då vi är bortbjudna på middag.. fredagen blir lugn sen är de full rulle på lördag igen då tobbe ska agera flyttgubbe sen ska vi träffa de blivande föräldrarna från Åkarp för lite melodifestival o massa godis!!
Tror att Tobbe ska jobba på söndag o sen är de helt plötsligt måndag igen..¨
Fattar verkligen inte vart veckorna tar vägen!

Eftersom alla tidningar o tv-program handlar o Vickans o Dannes förlovning så har jag redan hunnit tröttna på allt som har med deras förlovning o bröllop att göra.. fattar inte hur de kan vara så intressant.. fattar inte ens varför vi har en kungafamilj i sverige, de kostar ju bara en massa pengar!!
Tack för mig, hej!!

tis morgon

Kategori: Allmänt

Har haft lite fullt upp nu i några dagar så jag tänkte att jag skulle hinna slänga in några rader här nu innan jag ska iväg på kurs.
Har ju varit i Småland över helgen o där var de så pass mycket snö så Liam fick prova på pulkåkning för första gången, de t var en riktig favorit.. lägger in lite bilder en annan dag.
Tobbes båda bröder med familjer hittade oxå till Vimmerby över helgen så det har varit fullt hus och fullt ös non stop sen i torsdags kväll.
Challe och jag hade planerat in en lugn fredagskväll på bryggan med ett glas vin o lite tjejsnack men det blev en flarra vin hemma hos Challe o ytterligare en hemma hos Heavy så efter de var man ju ganska så toppad o mer sprit blev de... kommer bilder på de med en annan dag..!

Min mamma följde med oss ner så hon passar Liam idag när både tobbe och jag jobbar!
Mer hinner jga inte skriva just nu..

Busy night..

Kategori: Allmänt

Just nu längtar jag efter de där lugnet som infann sig tidigare på jobbet idag för här hemma har de varit allt annat än lugnt ikväll.
Efter maten, som för övrigt bestod av fläskfilé, klyftpotatis o aioli (asgott) så styrde vi till lite våfflor samtidigt som vi (läs Tobbe) sprang upp o ner i tvättstugan för att få allt tvättat innan de va dags att packa inför helgen.
Fick för mig att det var dags att olja in bordet men upptäckta att korken till oljan inta var på som den skulle, vilket hade resulterat i att oljan hade stelnat så de va bara att lägga ner de projektet.
Tog tag i packningen istället så nu finns de kläder för alla väder i våra väskor, synd bara att jag saknar ett par vattentäta skor.. kanske skulle vara något att investera i??
Här även fixat med en klipp-o-klistra-present som jag precis har slagit in o packat ner..
Har avnjutit en kopp te men saknar mitt älskade "Bulleby-te" , får bli en sväng till te o presentboden i helgen för att köpa med ett par hekto hem. Ska även handla med mig champange o fläder-honung som visst bara finns i Vimmerby o på öland...
Nu är även tvätten vikt o jag är mer redo för sängen än någonsin.

Tobbe o Liam ska skjutsa mig till jobbet imorgon så då ska jag ta med dem in på tidningen så att alla får se vårat lilla charmtroll;)

Lugna veckan

Kategori: Allmänt

Sitter här på jobbet o för ovanlighetens skull så är de hur lugnt som helst.. det märks verkligen att det är sportlovsvecka!
Jag har bara haft massa klydd med allt jag skulle fixa idag men nu är hälften löst så resten hoppas jag på fixar sig imorgon förmiddag innan jag ska iväg på kurs hela eftermiddagen..

Liam har varit hos syster yster idag för Tobbe har jobbat.  
Ikväll blir de till att packa inför smålandstrippen.. fattar inte att man alltid måste ha med sig så mycket saker, spelar lixom ingen roll om man ska vara borta i 2 dagar eller i en vecka.. Tur att man har kombi säger jag bara!!

Åter till arbetet..



28270D147B5582FDC7639F5D5FD2D02A.png

Trodde att man blev pigg av att sova ut.. men icke?

Kategori: Allmänt

Jag trodde att man blev piggare av att få sova ut men ack så fel jag hade.. man blir ju bara tröttare, mycket tröttare....
Liam har sovit hos min syster inatt så klockan 21.00 släcktes de ner här igår kväll o vi somnade nog minuterna efter, sov till 06.35 imorse då klockan ringde och tvingade mig till att gå upp. Just då hade jag nog gjort vad som helst för att få stänga av alarmet, lägga huvudet på kudden och somna om. Jag va så fruktansvärt trött och de kändes inte som att de skulle gå över, någonsin!!
Väl på jobbet så kände jag riktigt hur trött jag såg ut, påsar ner till mungiporna så jag hinkade kaffe och framåt niotiden började koffeinet göra susen o sen har jag varit ovanligt pigg resten utav dagen.. skönt!

Nu ska jag gå och koka ihop lite te (önskar att vi hade haft skorpor hemma) o slå mig ner med min kärlek i soffan.
Imorgon ska det packas för i helgen bär det av till småland o jag ahr tagit ledigt på fredag. Vi har inte varit i hemtrakterna sen i september förra året o de är rekord.. ska bli supernice o träffa alla!!


såhär...??

Kategori: Allmänt

Det blir nog bättre med svart känns de som...

testing, testing...

Kategori: Allmänt

Har fixat en signatur så nu tänker jag bara se så att den fungerar, jag har en liknande i min jobbmail!
Sen vet jag inte riktigt hur jag ska få den när jag bloggar hemmifrån.. men de klurar jag nog snart ut de me=)


Till Challe

Kategori: Allmänt

Challe messade mig härom kvällen o bad mig maila över lite gamla bilder, bestämde mig för att lägga ut dem här istället så kan du bara kopiera!


Challe o Fille hemma i Tobbes lägenhet på storgatan..


Me and her..


Jag och Challe


Jag och Challe på Halloween med stans bästa outfitts..


I somras innan Harrys...

 
Challe, anna o jag..


En nyvaken o förvånad Challe.. (älskar de här kortet)

O så lite bilder från våran galna Helsingborg resa...

Robban o Challe


två bakis på väg från helsingborg till vimmerby...

de va allt för idag!

Kärlek!

Kategori: Allmänt


Familjen..

Utmanad!

Kategori: Allmänt

För någon vecka sedan blev jag utmanad utav Jennifer att lägga upp den 6:e bilden i den 6:e mappen bland våra bilder här på datorn så here it it..


Ett kort från julen 00 när mamma fick en London-resa utav mig och min syster.. mycket uppskattat!

Det ska börjas i tid..

Kategori: Allmänt

I morse när jag och Anna höll på att piffa till oss (Tobbe va på jobbet) så lyckades Liam få tag i min mascara.. Och på något sätt lyckades han skruva av korken/borsten o "piffa" till sig lite han också.. Resultatet blev såhär:


Lägg märke till Liams snygga "svintofrilla"


Sötis..


Och så här arg blir man när man inte får sminka sig mer...

Fredagen den 13:e

Kategori: Allmänt

Idag är det tydligen "otursdagen" men de roliga är att jag alltid brukar ha mer tur än vanligt just fredagar som råkar vara den 13:e. Vi får väl se hur de är med det lite senare ikväll.

Jag kan börja med att tala om att Liam är frisk som en lärka, de hittade ingenting och allt såg jättebra ut så de är väl bara att inse fakta att det är så här de kommer att vara tills de är en ny fas/fler tänder/separationsångest eller bara läskiga drömmar.. Vi har en konferens på annan ort inbokad i april och jag längtar redan eftersom vi ska övernatta där... tänk att få sova en hel natt utan att bli väckt 20 ggr=)

ikväll får vi finbesök från Vimmerby, Anna kommer och ska hälsa på över helgen. Hon ska ju flytta ner hit framåt våren så hon ska kolla på lite olika områden för att se vart hon kan tänka sig att bo, sen har hon även en visning som vi ska på under lördagen.. kul att så många flyttar ner hit från Smålandet=)
Imorgon har vi bjudit hem lite folk på middag så vi skiter i allt som har med alla hjärtans dag o göra och dricker vin o kollar på melodifestivalen istället.. låter nice i mina öron=)
Sen om jag får ett gäng röda rosor så skulle jag ju inte gråta över de eftersom jag älskar just röda rosor!!

På söndag blir de husvisning igen, vi ska ha med oss experten Ulrika som ska hitta alla fel som vi inte visste fanns.. skönt att ha med sig någon som kan lite!!
På ett utav husen som vi är intresserade utav pågår det budgivning för fullt så vi får se eefter söndag om vi hoppas på eller inte!

Nu ska jag jobba, jobba o jobba..

Fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt

Har varken tid eller ork till att blogga idag, å inte igår heller för den delen!
Men tänkte ändå slänga in ett par rader när jag ändå sitter här.

Har haft fullt upp på jobbet idag så jag har inte haft en chans till att ens gå in på Internet... Så skönt att ha ett jobb där de händer lite saker, där den ena dagen inte är den andra lik!
Väl hemma va de uppdukat för middag så de va bara att sätta sig vid bordet o avnjuta en god currysoppa med vitlöksbröd.. GÖTT!
Sen blev de lite bus med en mitt lilla hjärta innan Tobbe skulle iväg o spela badminton o jag fick för mig att jag skulle både baka och städa.. helst samtidigt!
Så nu är morotskakan klar o de är i stort sett städat överallt, Tobbe har fått i uppgift att fixa de sista imorgon.
Vi har även tvättid efter att Liam har spytt ner hela sig o sängen, två gånger inatt.. ingen vet varför!
Imorgon är de även torsdagen då Liam ska träffa farbror doktorn för att se så att allt är bra efter semestertrippen!
Hoppas på att få sova lite extra mycket inatt för det slog mig plötsligt hur trött jag igentligen är.

Go Natt

fullmåne..

Kategori: Allmänt

Dagen började ganska så bra när jag insåg att vi faktiskt inte har blivit väckta mer än 2 ggr inatt.. Synd bara att de har varit fullmåne så de tog ett tag innan jag väl somnade men därefter har jag sovit som en stock!!

Vi har haft lite problem me datorerna på jobbet idag så de dröjde tills efter lunch innan vi ens kunde börja arbeta så de blev en hel del fika o kaffe i förmiddags..
I morgon ska jag på affärslunch på Malmö arena,  det är ett kundmöte med en utav de största kunderna vi har hand om, spännande!!
Tobbe ska jobba i morgon med så Liam ska vara hemma med syster yster.. 

Efter jobbet idag har vi ännu en visning inbokad, de är ett radhus i videdal, men jag hoppas fortfarande på de vi ska o titta på i helgen.. Me like=)

Nu ska jag jobba lite innan de är dags att gå hem!
Tjing!

hämtpizza o husköp!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit full rulle från de att vi vaknade fram till precis just nu..
Efter att alla morgonbestyr va avklarade så traskade vi till parken för att leka av oss lite innan lunch.
Eftermiddagen började i svedala hos Gordan me familj där grabbarna fick leka (brottas) o vi vuxna (alla utom Gordan) pimpla kaffe... alltid lika nice o träffa dem! Så skönt att ha ett kompispar som är så lika oss i sättet o som dessutom har en son som är lika gammal som Liam.. perfa!!
Hade två husvisningar inbokade idag o vi föll för ett utav dem, inte pladask med lite så nu ska de funderas o diskuteras.. Vi har ett hus som vi ska kolla på nästa helg som jag hoppas på att bli riktigt kär i, för de är verkligen ett hus i min/våran smak=)
Har även hunnit med en sväng till Jocke o Ann i Åkarp, köpte även me oss pizza o de va den godaste pizzan jag ätit sen jag flyttade till Malmö. Så hädanefter blir de till att åka o hämta där!!
Liam är så glad åt Arras, deras hund så han har lekt o busat med honom så han va helt slut nu när vi kom hem o nästan bad om att få gå o lägga sig..
Nu ska jag mumsa djungelvrålsklubbor o diskutera ett ev husköp!!

mini-Picasso

Kategori: Allmänt

Efter att ah sovit ca 3 timmar sammanlagt inatt så är man näst intill ett psykiskt sammanbrott.. imorse när Liam vaknade så hade jag gjort vad som helst för att få dra täcket över huvudet o sova vidare tills de att man vaknade helt utvilad men Tobbe skulle iväg o jobba så de va bara att "hoppa" upp.
Valde mellan att vara hemma o slappa eller gå ut o se till att ha ngt att göra hela tiden för att inte hinna känna efter hur trött man igentligen var.. Det blev de sistnämda!
Gick till torget för att handla lite ägg o därefter till syster yster för att få lite nybryggt kaffe ihopp om att vakna till liv. De gicg hyffsat o de slutade med att vi traskade ner på stan för att handla lite nödvändigheter men Liam vaknade efter att ha sovit i 20 min o eftersom han inte tycker att de är specielt roligt att gå på stan så handlade vi med os semlor o gick hem till oss för att pimpla ännu mer kaffe. De måste ha gjort susen för jag har hållt mig vaken hela dagen o inte ens varit på väg till att somna en ända gång.. Måste säga att jag är impad!!
Nästa vecka så ska Tobbe jobba ett par dagar, min syster är hemma o har lovat att ta hand om Liam.. hon har även lovat att han ska få sova där en natt så att vi kan få lite sömn.. de ser jag fram emot enormt mycket, tur att man har en snäll syster som alltid ställer upp.. TACK!

Liam har fått måla en tavla idag

De kom lika mycket färg på stolen som på tavlan.. o färgen gick inte bort=(
Tur att vi precis har skruvat ihop tripp trapp stolen=)


Så efter målandet fick de bli ett bad


En glad liten "skit"

Nu ska jag dricka vin o äta toast. Tobbe ska ut o öla ikväll så jag ska inta soffläga o glo på melodifestivalen!

Torsdag nästa, tack!!

Kategori: Allmänt

Ni anar inte hur rätt jag hade igår när jag skrev om att natten till idag antagligen skulle bli näst intill sömnlös.. Liam har vaknat hur många gånger som helst o jag har varit lika knäckt varje gång.. Tobbe o jag satt just o diskuterade hur de är möjligt att faktiskt fungera som människa när man inte får sova.. De slutade med att jag konstaterade att en vacker dag (typ imorgon) så kommer jag att bryta ihop av ren trötthet o antagligen bara sitta o tjuta tills de att jag trillar ihop av ren utmattning..
Varför finns de ingen manual på hur man ska gå tillväga när man har barn som inte kan sova om nätterna??
Vi diskuterade tidigare ikväll om de kan va så att han faktiskt är sjuk på riktigt o inte bara en fas som han ska igenom. Det har ju faktiskt pågått sen vi kom hem från thailand. Tänk om han fick i sig något eller om han blev biten/stucken av någon giftig liten fluga/mygga.. inte vet jag, men något är de!
Han har dessutom alltid älskat mat o gapar o tuggar åt allt som erbjuds.. men de känns bara som att han äter mindre o mindre för varje dag! Vällingen har han ju dissat totalt!!
Gröten är fortfarande poppis men lunchen o middagen petar han bara i.. frukt som han annars äter hur mycket som helst o alla dess sorter vill han inte heller ha.. han bara skakar på huvudet. Det bästa han vet är vatten o skulle kunna dricka hur mycket som helst. Han sveper gärna flaska efter flaska om vi inte sätter stopp för de..
Jag vill att de ska vara torsdag nu så att vi kan få träffa farbror doktorn o få veta att våran pojk är frisk o mår bra!!

Jag vaknade utan feber imorse men känner mig fortfarande helt mör i hela kroppen så de har blivit en lugn dag även idag.. Tog en tripp till ica för att handla lite men kroppen orkade  inte så mycket mer så nu mår jag mest bara illa o bävar för att gå o lägga mig. De sjuka är att man inte kan slappna av o somna om kvällarna, istället ligger man vaken o väntar på att lilleman ska vakna o när han väl har somnat om igen så känns de som att de inte är någon idé att somna för han vaknar ju ändå snart osv...

Influensan har nått malmö

Kategori: Allmänt

Hej alla!
Här är det fortfarande sjukstuga för hela slanten. Tobbe mår väl oki med bara lite snorig näsa men Liam och jag har feber o mår skit.. Bara de att på lilleman märks de inte lika mycket som de gör på mig! Jag har legat i soffan från de att jag vaknade imorse (rättare sagt då Liam väckte mig 06.14) o hela dagen, försökt att sova till och från men de är lättare sagt än gjort, speciellt med en lilleman som drar i en. Vaknade ett par gånger utav att han petade mig i näsan.. fräscht;)

Just nu har jag ingen feber men de blir till att vara hemma imorgon med för att verkligen friskna till, är så trött på att gå omkring och vara förkyld hela tiden!
Har inte ätit mer än lite frukt idag så imorgon hoppas jag på att aptiten är tillbaka så att man kan få lite nya krafter!

Nu blir de åter soffläge o lite lyxfällan på de, sen bums i säng!
Liam har "sovit" sen klockan sju men har redan varit vaken 6 ggr. Känner på mig att de blir ännu en väldigt jobbig natt!!

Just de, för någon timme sen så smällde de utav bara den här ute på gatan, lät typ som en bomb eller om de va någon som blev skjuten.. ska kolla vidare på nätet om jag kan hitta någon info. trevligt område vi bor i va??
Jag tyckte mig se rök ute på gatan men har inte hört några sirener så de kanske inte va så allvarligt!

I letandets tider..

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hemma från jobbet. Har haft feber hela natten och när jag vaknade imorse så gjorde de jätteont i öronen o halsen.. Fattar inte hur man kan vara sjuk två ggr på 2 veckor!!!!
Nu ska jag i alla fall bliu frisk på riktigt innan jag går tillbaka och jobbar, skaöverlägga lite under kvällen om hur de blir imorgon men de känns som att jag borde stanna hemma, sammtidigt har jag ju massor att göra på jobbet.. får väl bli lite övertid på fredag i såna fall..
Passade på att sova lite när lillman nappade förut, bara de att min nap varade i 2,5 timme.. behövligt kan man säga!!
Inatt har Liam varit vaken hur mycket som helst så idag har vi pratat med vårdcentralen så NÄSTA torsdag fanns de en tid! Så de blir ännu en sömnlös vecka att vänta!!
Känns som att Liam borde vara hur trött som helst för han sover ju inte heller, men på dagarna märker vi ingenting, utan han är lika glad o sprallig som vanligt.. märkligt de här!

JUst nu i denna stund så är mina kärlekar ute på en prommenix, tyckte att de behövde komma ut o få lite frisk luft. Jag hade gärna me följt med om jag hade orkat. De skulle köpa med sig glass så de ser jag fram emot efter maten=)

Va o kollade på ett radhus igår, de va jättefint på nästan alla sätt men de blir en alldeles för dyr månadskostnad eftersom hyran är relativt hög sen ska de uppvärming, sopor, el m.m på de.. plus lånet så de går bort!
Vi har bokat tid för ännu en visning på sön sen har vi hittat ett radhus till som vi oxå ska gå o titta på.. så snart kanske de är våran tur att få något eget!!

Nu ska jag börja med maten!!

Någonting är fel

Kategori: Allmänt

Frågan är bara vad det är??
Liam har inte riktigt varit sig själv sen vi kom hem från Thailand! 
Under ett par dagar på semestern så hade Liam 40 graders feber o vägrade äta, de är en sak men han vägrade även välling och har gjort det sen dess. han som alltid har svept en flaska innan läggdags. Nu bara skakar han på huvudet om jag frågar om han vill ha, och om jag blandar till lite så smakar han ytterst lite innan han slänger flaskan..
Han har alltid sovit lite si så där i perioder men som de är just nu har de aldrig varit innan. Han vaknar säkert 1-10 ggr i timmen tills de att vi går o lägger oss runt tio sen fortsätter detta HELA natten, bara det att varje gång han vaknar så är han antingen jätteledsen, arg (o skäller på oss) eller så bara sätter han sig upp o pratar lite innan de är dags att skrika.. 
Visst att han får tänder lite titt som tätt men detta kan väl ändå inte bero på de? Det har varit så här sen första dagen vi kom hem från Thailand!
Igår hade han dessutom feber..
Tobbe skulle ringa BVC idag för vi vet inte vad vi ska ta oss till, de tar på krafterna att inte få sova. I natt höll han på till o från hela tiden men höll oss vakna mellan 03-05, plus alla andra gånger som han vaknade men somnade om efter ett par minuter.
Jag är sjuk igen o kommer väl aldrig att tillfriskna om jag inte får sova ordentligt snart..
Bara en natt, snälla! Skulle verkligen behöva det för att orka!!

JAG ÄR TRÖTT!!

snabb update...

Kategori: Allmänt

Idag är de vitt i Malmö, eller vitt kanske är att ta i men de har i alal fall snöat lite så man får lite vinterkänsla.. härligt!
Så jag klädde på både mig och Liam kläder för en hel arme och begav oss till parken för att leka i "snön".. bara de att Liam knappt kan gå när han har fått på sig hela outfitten så han står mest bara still och tittar på alla andra barn..
Träffade en familj från föräldragruppen så de va trevligt med lite sällskap.. Tobbe jobbar o de Liam säger förstår man ju inte så mycket utav!!

Nu knoppar lillman, helt utslagen.. jag skulle behöva göra detsamma.. känns som att jag går omkring i en dvala o vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur förutom att sova mig ur den..
Vi va ju på kalajs igårkväll och Liam höll igång fram tills de att vi åkte hem runt elva, inte ett tecken på trötthet men så fort vi satte oss i bilen så slocknade han på mindre än en minut.. söt!

I eftermiddag ska vi på husvisning, de ska bli jättekul! Min första villavisning...
Vi är så sugna på att skaffa oss något eget.. så fort som möjligt!!

Jag har gått och blivit förkyld igen, med resten utav familjen.. så vi nyser o snörvlar omvartannat hela tiden!!
Nu ska jag lägga ner mig i soffan o se om jag vila ögonen lite!