jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Fredagen den 13:e

Kategori: Allmänt

Idag är det tydligen "otursdagen" men de roliga är att jag alltid brukar ha mer tur än vanligt just fredagar som råkar vara den 13:e. Vi får väl se hur de är med det lite senare ikväll.

Jag kan börja med att tala om att Liam är frisk som en lärka, de hittade ingenting och allt såg jättebra ut så de är väl bara att inse fakta att det är så här de kommer att vara tills de är en ny fas/fler tänder/separationsångest eller bara läskiga drömmar.. Vi har en konferens på annan ort inbokad i april och jag längtar redan eftersom vi ska övernatta där... tänk att få sova en hel natt utan att bli väckt 20 ggr=)

ikväll får vi finbesök från Vimmerby, Anna kommer och ska hälsa på över helgen. Hon ska ju flytta ner hit framåt våren så hon ska kolla på lite olika områden för att se vart hon kan tänka sig att bo, sen har hon även en visning som vi ska på under lördagen.. kul att så många flyttar ner hit från Smålandet=)
Imorgon har vi bjudit hem lite folk på middag så vi skiter i allt som har med alla hjärtans dag o göra och dricker vin o kollar på melodifestivalen istället.. låter nice i mina öron=)
Sen om jag får ett gäng röda rosor så skulle jag ju inte gråta över de eftersom jag älskar just röda rosor!!

På söndag blir de husvisning igen, vi ska ha med oss experten Ulrika som ska hitta alla fel som vi inte visste fanns.. skönt att ha med sig någon som kan lite!!
På ett utav husen som vi är intresserade utav pågår det budgivning för fullt så vi får se eefter söndag om vi hoppas på eller inte!

Nu ska jag jobba, jobba o jobba..

Kommentarer

  • syster säger:

    Hahaha...det märks att du är ny på det här med Svensson-jobb. Man sover inte när man är på konferens. Då är det fest.

    2009-02-13 | 18:08:05

Kommentera inlägget här: