jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Trodde att man blev pigg av att sova ut.. men icke?

Kategori: Allmänt

Jag trodde att man blev piggare av att få sova ut men ack så fel jag hade.. man blir ju bara tröttare, mycket tröttare....
Liam har sovit hos min syster inatt så klockan 21.00 släcktes de ner här igår kväll o vi somnade nog minuterna efter, sov till 06.35 imorse då klockan ringde och tvingade mig till att gå upp. Just då hade jag nog gjort vad som helst för att få stänga av alarmet, lägga huvudet på kudden och somna om. Jag va så fruktansvärt trött och de kändes inte som att de skulle gå över, någonsin!!
Väl på jobbet så kände jag riktigt hur trött jag såg ut, påsar ner till mungiporna så jag hinkade kaffe och framåt niotiden började koffeinet göra susen o sen har jag varit ovanligt pigg resten utav dagen.. skönt!

Nu ska jag gå och koka ihop lite te (önskar att vi hade haft skorpor hemma) o slå mig ner med min kärlek i soffan.
Imorgon ska det packas för i helgen bär det av till småland o jag ahr tagit ledigt på fredag. Vi har inte varit i hemtrakterna sen i september förra året o de är rekord.. ska bli supernice o träffa alla!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: