jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Taco-kväll..

Kategori: Allmänt

Jag vill bara sitte ute och grilla när det är sånt här härligt väder men idag har jag lovat Tobbe att vi ska äta tacos, de va bra länge sen så de ska oxå bli gott..
Kom även på att de är valborg nästa vecka så vi håller på att smida lite planer men de ser ut som att de blir lugnt.. lite grillning här hemma o sen kanske traska iväg till pildammarna o kolla in majelden!! Liam somnar ju vid åtta så i så fall får han sova i vagnen.. jaja, vi får se hur de blir!

Idag har Liam och jag haft en mysdag bara han och jag..
Vi va i parken på förmiddagen o gungade (lika roligt som vanligt, om inte roligare) o därefter en sväng till torget för att handla lite frukt och sallad..

Skulle ha träffat Ulrika och Viggo för en prommenad i pildammarna men de ställlde in så Liam och jag fick gå själva.. eller han sov så jag gick själv kan man säga=)

Har även hnnit med att dammsuga, under tiden satt Liam i gåstolen tills jag hörde en duns o sen gråt..
Han hade haft ner videunget som står i en vas på golvet o blev väl rädd.. så de va bara att dammsuga om hallen igen;)

Nu har vi varit nere på stan en sväng, hela faniljen.. Tobbe skulle skaffa bordershop-kort tills Fredde o han ska till Tyskland o handla inför bröllopet..
Passade även på att äta lite Ben and Jerry-glass (himmelskt gott)

Nu är de nattning av lilleman som gäller o sen ska vi fixa till lite tacoso mysa till de i soffan!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: