jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

helgen som var..

Kategori: Allmänt

Oj vilken helg det har varit, fullt upp från de att jag slutade jobba i fredags till igår kväll.. så blogga har inta varit o tänka på! Har flera gånger tänkt på olika saker som jag bara va tvungen att skriva om o sen idag när jag väl sitter här så har jag ingen aning om vad de nu va som jag skulle skriva om!?
I fredags kväll kom syster över o lagade mat till mig efter de att Tobbe o co hade gett sig av på AW. De blev en helkväll i soffan med Idol, rödvin o lite fredag hela veckan..

Lördagen började alldeles för tidigt enligt min mening.. Liam som vanligtvis vaknar någong gång mellan 07-08 behagades vakna redan vid 06.. Tobbe tog med honom upp så jag sov vidare till halv åtta=)
Klockan nio bar de av ner till Vellinge för att träffa Fredik, Emma o deras lilla Hugo.. de blev frulle o en massa bus med kidsen innan de bar av hemåt. Liam deckade i bilen så jag packade ner honom i vangen, mötte upp syster o traskade ner på stan för lite shopping. Tobbe fick ett par timmar i sin ensamhet för att sova!
Några klappar o en fika senare återvände vi hem för lite pankakor o förberedelser inför kvällen. Liam lämnade vi hos syster för att sen gå vidare o träffa föräldragruppen (utan kidsen) och äta tapas o lite vinprovning.
Tapas borde man äta lite oftare för de är ju så gudomligt gott!! En supertrevlig kväll som slutade med att vinet tog slut så Tobbe fick cykla hem till oss för att hämta mer=)

Söndagen började bra, med sovmorgon till tio.. så lyxigt att bara kunna ligga kvar i sängen o dra sig i nån timme innan man går upp..
Hämtade upp Liam nån gång innan tolv, han hade sovit bra men varit vaken lite på kvällen o haft svårt att komma till ro.. men han somnade om igen o sov hela natten..!!
Eftermiddagen spenderades hemma tills de va dax att ta sig i kragen p packa in oss i bilen för att åka till Klara me familj o fira lilljul! Att de är så gott med julmat, Liam hittade en ny favorit.. prinskorven! Tappade räkningen nån gång efter 5 korvar;)

Efter julmat, glögg o lussebullar så rulalde vi hem.. Hann med lite julklappsinslagning o julkortsfix innan klockan slog tio, se höll jag på att somna sittande..
Fick en hel natts sömn utan att bli väckt en enda gång.. o de tackar jag för!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: