jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

måndag förmiddag..

Kategori: Allmänt

Har inte orkat eller velat sitta vid datorn de sista dagarna.. åkte ju på världens förkylning som jag skrev sist.. och dessutom så har det varit kanonväder så vi har spenderat dagarna utomhus=)

I lördags förmiddag (i väntan på att Tobbe och mamma skulle komma) så åkte syster, jag och Liam ner till västra hamnen, mötte upp Ulrika och Selma för en espresso house-frukost i de härliga vädret.. Vi tog även en prommenix längs havet.. helt vindstilla o alldeles lovely:)
                    
syster, Selma och Liam       Selma och Ulrika         Hela gänget (utom jag själv)

Stannade till på ica maxi på hemvägen och inhandlade en minipool åt Liam som han bara älskar..
image153
Liam i sin minipool...

image154
Härlig bild på min prins...

Därefter bar det av till folkets park för lite picknick o det dröjde inte länge fören Tobbe och mamma kom dit så vi spenderade hela eftermiddagen där innan vi gick hem och grillade och korkade upp en flaska vin=)

Lilleman blir helt slut om dagarna nu när vi är ute heela tiden, så om kvällarna somnar han gott o dessutom sover han 3 ggr om dagen istället för 2 ggr.. antar att solen (även om han är mestadels i skuggan) tar kol på även honom..

Vad hände igår...?
Vi va nere på stan en sväng.. åt lunch på jensens böffehus (vet inte hur de stavas).. Gott va de i alla fall!
Liam badade i sin pool även igår.. verkar vara ett bra köp den där poolen för han plaskar runt i den som en liten fisk...:)
Vi va även på en lägenhetsvisning igår, en 4:a i slottsstaden.. jättefin men en urtråkig innegård så de blir inget bud där inte.. o så vill vi ju ha hus.. o så vet vi inte om vi ska bo kvar här eller flytta tillbaka till vimmerby.. mycket frågetecken i våra liv just nu...???
Hann även me lite grillat igårkväll, börjar bli mästare på de där känns de som.. Ikväll är vi bjudna till syster på mat så mamma, jag och Liam ska ner på stan nu en sväng innan.. fika lite och njuta av de soliga vädret=)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: