jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Semesterplaner

Kategori: Allmänt

Vi är lite sent ute vad d et gäller semesterplaner.. som vanligt!
Eller vi brukar alltid åka utomlands (långsemester) nån gång under året så på sommrarna brukar de mest bli att ta de lugnt och jag brukar dessutom aldrig ha semester så detta är första gången sen jag slutade gymnasiet som jag är ledig under sommaren.. de ska bli underbart!
Våra planer va ända att ta de ganska lugnt o kanske va lite spontana men helt plötsligt så är nästan hela semestern uppbokad.
Tobbes första semestervecka kommer vi nog att spendera i Vimmerby eftersom helgen där bjuder på bröllop i jönköpng, nära och bra!
Helgen därpå blir de winnerbäck-konsert här i Malmö och halva släkten kommer ner, en del ska till även till legoland men de känns som att Liam är för liten för att uppskattade men hade blivit som ett litet barn där så vi får väl se hur de blir!
Vi ska även till Ölande ett par dagar är de tänkt, ett par kompisar har en stuga i Löttorp som vi va i förra sommaren.. men när är inte riktigt bestämt..
vecka 31 bär det av till Eskilstuna för att hälsa på Tobbes faster o Mats ett par dagar innan vi åker vidare till stockolm för att hälsa på lite kompisar o min kusin vitamin i Åkersberga!
Vi har tillgång till en lägenhet på söder så de blir till att ta tåget.. kan va skönt att slippa köra bil i sthlm!

Detta är vad som är planerat so far.. räcker mycket väl känns det som!
Så nu får vi bara hoppas på en riktig kanonsommar med massa sol och varma grader..

Kommentarer

  • charlotte säger:

    haha ja det verkar ju räcka om man säger så. inte en lugn stund. tänk på att vi ska leka oxå. och förhoppningsvis fira midsommar ihop.

    2008-05-18 | 10:33:58
  • Evelina säger:

    Challe: de tråkiga är att vi har fått reda på att tobbe ska jobba på söndagen efter midsommar så vi blir kvar här nere över den helgen... känns tråkigt att bara åka över en natt med lilleman.. kram

    2008-05-18 | 19:25:27

Kommentera inlägget här: