jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

Desperata Söndag

Kategori: Allmänt

Varför är de bara en massa skitprogram på teven om söndagarna..? o aldrig är de några bra filmer heller..
Just nu står singing bee på i bakgrunden o de är ju näst intill pinsamt dåligt..
Antar att hål i väggen o staor i Japan går senare.. två till riktigt dåliga program!

Antar att de blir till att se hur de går för de desperata mammorna som måste ställa upp i tv för att få sig ett skott i råttan.. lite tragiskt kan jag tycka!

Annars har de inte hänt så mycket idag, tog med mig lilleman till parken så han fick leka av sig o jag passade på att andas lite frisk luft..
Syster ringde o bjöd på middag, alltid lika trevligt att bli bjuden på mat.. (o slippa laga själv:)) Så jag och Liam har hängt hos henne hela eftermiddagen. Nu sitter jag o kollar igenom mina favvobloggar som uppdatteras allt mer sällan. Det är bara en utav alla som uppdatterar varje dag.. plus i kanten till henne o ett stort minus till er andra... Hoppas på bättring!

Liam mår bättre idag o har fått behålla den kokta potatisen som han åt halva till lunch o halva till middag.. så nu hoppas vi på att aptiten kommer tillbaka o han kan äta upp sig de kilot som han har tappat den senaste veckan..

Kommentarer

  • Johanna Roos säger:

    Jag tar åt mig av minuset... självmant... kanske tar mig frihet o räknar min blogg för en av dina favoriter... Men samtidigt får du ett minus av mig ;),,,, för du e inge vidare bra på att visa att du varit i bloggen o visa att du läst =) DET är ja bättre på! =) Kram på dig!

    2008-11-03 | 12:52:57
    Bloggadress: http://jojoroos.blogg.se/
  • Evelina säger:

    ja de har du rätt i, jag kollar din blogg varje dag men lämnar nog aldrig något spår.. ska bli bättre på de;)

    2008-11-03 | 19:05:42

Kommentera inlägget här: