jonssonevelina

Evelina, 30 år. Född och uppväxt i lilla festivalstaden Hultsfred. Bor numera i Skånelandet med sambon och våra två barn.

intensivshopping..

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter en timmes intensivshopping, de blev 12 plagg på 1 h.. inte så dåligt va;)
Blev även en del julklappar så de känns skönt att ha de fixat o klart. De tråkiga var att de inte hade fått in hela vår/sommar kollektionen utav bara halva så vissa plagg fanns inte i rätt storlekar osv.. men de ska tydligen öppna upp i "nya lokaler" ute i Toftanäs snart o då kommer allt o finnas så då blir de till att kompletera..

Är helt slut nu, fattar inte hur man kan vara så trött som jag är hela tiden.. Kanske sover jag för mycket? men är de verkligen möjligt som småbarnsförälder..? känns inte så!

Imorgon ska Tobbe ha bank-möte me Länsförsäkringar angående ett framtida huslån, huspriserna håller tydligen på att gå ner ganska så mycket här nere så de är lika bra att ha ett lånelöfte i fall att rätt place dyker upp.. till rätt pris, helst lite billigare;)
Sångstunden på öppna förskolan måste hinnas med, Liam favvotimme på hela dagen.. han har tom börjat göra vissa rörelser till vissa sånger, så söt!
Ska även lämna in min cykel för service, för tanken är ju att jag ska cykla till jobbet framöver.
Johanna och Bella kommer in till eftermiddagen så vi ska va här hemma så att kidsen får leka av sig sen blir de säkert en sväng till parken.

Idag gjorde vi raggmunk till lunch o så klart ville ju även Liam smaka, tydligen så va de jättegott.. speceillt med lingon! En ny favorit kan man säga!

Nu blir de soffan, ska prova o ringa challe men de verkar ju vara liiiiite upptaget..
Ciao

Kommentarer

  • Carro säger:

    Hej! Wow redan julklappar klart. Fast det e ju iofs inte lângt kvar, men känns lângt ifrân här nere. Din pojke verkar hur go som helst mâste jag säga :)hade sett fram emot o fà träffa honom o dig :( Fà bli nästa âr...

    Tänkte lägga in bilder som du har gjort till inläggen, men jag lyckas inte. :( hur gör man? Kan man inte lägga in bilder i efterhand?

    kram

    2008-11-11 | 07:47:17
    Bloggadress: http://carolinebartlet.blogg.se/
  • charlotte säger:

    2008-11-11 | 10:46:00
  • charlotte säger:

    haha... inte liiiite upptaget utan ganska mycket va??? tur att vi fick oss en pratstund sen iaf. det var välbehövligt :)

    2008-11-11 | 10:46:39
  • Evelina säger:

    Carro: jo de går att lägga in bilder i efterhand, du får gå in på översikt o sen klicka på de inlägget där du vill lägga in en bild.. sen är de bara att klicka på ikonen "infoga bild", därefter ladda upp bild o sen väljer du bara vilken bild du vill ha..



    Challe: verkligen välbehövligt, behöver lite vimmerbyskvaller ibland känner jag;)

    2008-11-11 | 19:13:30

Kommentera inlägget här: